Et møbel, tre priser

DYRT ELLER BILLIG: To eller tyve tusenlapper? Skreddersydd hylle fås skreddersydd ditt budsjett. Se selv.

Denne hylleløsningen koster 29.136 kroner.

Foto: Montana Foto: Montana.dk
Denne hylleløsningen koster 29.136 kroner.

Foto: Montana Foto: Montana.dk Vis mer
Denne kombinasjonen fra Hammel koster cirka 10.000 kroner hos Bohus.
Denne kombinasjonen fra Hammel koster cirka 10.000 kroner hos Bohus. Vis mer
Denne kombinasjonen som heter Bestå kommer fra Ikea, og koster 3.871.

Foto: Ikea.no
Denne kombinasjonen som heter Bestå kommer fra Ikea, og koster 3.871.

Foto: Ikea.no Vis mer


Bøker, DVDer, herbarium og album. Alt skal inn. Og hvem ønsker seg ikke reoler som passer akkurat inn langs langveggen i stua eller i gangen, og som er så stilig at det bare er å ringe Bonytts utrykningspatrulje? Nå er det så mange hylleprodusenter som krangler om din gunst, at du kan få hyllene slik du ønsker - til den prisen du har råd til å betale.

Dyrest

Danske Montana har laget et system av hyller som kan kombineres i det uendelige; fem milliarder kombinasjoner lover hyllefabrikanten. Hyllesystemet finnes i mange bredder, med skuffer, skapdører, med eller uten hjul, som skrivebord og i mange, mange farger. I tillegg til å lage fine hyller, vet de også å prissette produktene sine. En enkelt hyllekombinasjon med glassdører koster hos møbelforretningen Tannum i Oslo cirka 16.000 kroner.

Hammel

Bohus-kjeden tilbyr nordmenn funksjonelle hverdagsmøbler, og de fører reolsystemet fra danske Hammel Furninture som har flere serier hylle- og reolseksjoner i fleksibelt sammensattbare moduler. Bohus har for eksempel ITA- og HM27-serien. En enkel modul i ITA-serien i målene 95 cm. (bredde) og 89 cm. (høyde) koster 2.130. Dører, hyller og andre effekter kommer i tillegg.

IKEA

Til bare en fjerdedel av Montanas priser, kan du få hyller etter eget forgodtbefinnende hos Ikea. De har flere serier hvor en kan plukke og sette sammen ulike deler. Bestå er en slik serie, og i denne serien finnes hyller i flere bredder og dybder og med ulikt tilbehør som dører i forskjellige materialer, skuffer, settekasser og oppbevaringsbokser. Har du tenkt å bygge hyllene inn i takhimmelen, kan du også få en stige som matcher. Grunnmodulene koster fra 298 kroner.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Kilder: Montana, Ikea, Hammel Furniture, Bohus

AKTUELT