Prisen på boligen er iallefall lett å huske. Tilfeldig? Neppe. Foto: Finn.no
Prisen på boligen er iallefall lett å huske. Tilfeldig? Neppe. Foto: Finn.noVis mer

Et djevelsk godt tilbud?

Når tidene er trange, blir boligselgerne kreative.

I går skrev vi om boligmarkedet i Tromsø. Antall boliger som ligger ute for salg har, ifølge Jørn T. Nerdal i Notar Troms, falt jevnt og trutt til det nådde det litt spesielle nummeret 666.

I etterkant tipset en av våre lesere oss om denne boligen som ligger ute for salg på Finn.no.

Boligen, som beskrives som en storslått enebolig beliggende på en av Fugleviks flotteste utsiktstomter er lagt ut for salg med prisantydning 6.666.666. "Bud ønskes" heter det i annonsen.

- Er det noen som har nerver til å by prisantydning på dette huset?, undrer vår leser.

Selgers idé

Vi viderebringer spørsmålet til Anca Buberg, i Terra Eiendomsmegling, som formidler den aktuelle boligen.

- Nei, vi har ennå ikke fått inn noen bud på huset. Nå er dette huset i en litt høy prisklasse for å være Moss, så vi har akkurat satt ned prisen til 6.666.666 kroner, sier Buberg.

Hvordan kom dere frem til denne prisen?

- Det var noe selgeren sa, da vi bestemte oss for å sette ned prisantydningen litt. Han ønsket å gjøre noe litt morsomt med det, sier Buberg.

Ifølge Buberg er eiendomsmarkedet i Moss roligere enn i fjor. - Vi har vært heldige og solgt omtrent like mange boliger som i fjor, men det tar lenger tid å selge boliger nå. Men nå tror jeg ikke at Moss er det aller vanskeligste markedet, avslutter Buberg.

... og dersom noen skulle lure på det. I skrivende stund har markedet endret seg, forhåpentligvis til det bedre, i Tromsø. Nå er det 663 boliger til salgs.