Et av Norges styggeste bad

Tredje finalist klar i baderomskonkurransen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Denne høsten har vi spurt leserne våre om å sende inn bilder av landets styggeste baderom.

Nå er den tredje delfinalisten kåret, og vinneren er klarere enn noen gang. Den heldige stakk av med hele 39 prosent av stemmene.

>> Se bilder av alle baderommene i 3. delfinale

Fullt av mugg

Damen som sendte inn bilde av baderommet sitt er dermed ett skritt nærmere å vinne den store hovedpremien: Baderomsmaterialer til en verdi på rundt 70.000 kroner.

Og ifølge henne selv er det absolutt nødvendig med en oppussing.

- Her er det gamle badet vårt, fullt av mugg. Hjelper dessverre ikke hvor mye jeg enn vasker det, skriver hun til DinSide.

Hvor ille kan det egentlig være? Se selv og døm:

image: Et av Norges styggeste bad


To finalister igjen

Nå har dere altså stemt frem tre finalister som kjemper om tittelen "Norges Styggeste Bad", samt materialer til oppussing.

Se vinnerne av første og andre delfinale.

Men konkurransen er på ingen måte over. Førstkommende fredag viser vi fram to nye kandidater som også skal kjempe om å være styggest. Disse to baderommene er plukket ut av vår egen fagjury, og består av baderom som enten ikke har nådd helt opp hittil i konkurransen, eller som er blitt sendt inn etter at finalistene til de tre delfinale ble trukket ut.

Om konkurransen

Konkurransen arrangeres av DinSide Bolig i samarbeid med Litex våtromssystem. Premien består av Litex våtromssystem til hele badet, inkludert plater til innbygging av for eksempel badekar og vask, eller bygging av dusjnisje. Monteringstilbehør, membran og støpemasse er også inkludert. Verdi er cirka 40.000 kroner. I tillegg får vinneren et gavekort på 10.000 kroner fra Fliskonsulenten, som har agentur på Villeroy og Boch i Norge, samt et gavekort fra Fjordbad, på massasjebadekar, med 10 års garanti, verdt 20.000 kroner.