Er dette Norges styggeste?

Bidragene har strømmet på i vår konkurranse om hvem som har Norges styggeste bad.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- eller hvem som har et bad som sårt trenger litt oppussing, om du vil.

Det er kanskje ikke så rart?

I samarbeid med Litex våtromssystem har vi nemlig gleden av å gi bort en drømmepakke av en premie, verdt 70.000 kroner, til den som har Norges styggeste baderom.

Bildespesial: Her er badene som trenger oppussing!

Hver uke fremover vil en jury plukke et knippe av ukens bidrag - og så kan DinSides lesere stemme frem sin favoritt blant de nominerte.

Avstemningen i denne runden avsluttes neste onsdag klokken 12:00.

Norges styggeste bad?

Hvem synes du burde vinne? (Avsluttet)
Alternativ 3(37%) 511
Alternativ 10(30%) 411
Alternativ 5(12%) 165
Alternativ 4(9%) 131
Alternativ 2(4%) 49
Alternativ 8(3%) 48
Alternativ 9(2%) 28
Alternativ 6(1%) 19
Alternativ 7(1%) 15
Alternativ 1(1%) 12
Avstvemningen er ikke styrt og reflekterer kun lesernes egne meninger.


Etter tre delfinaler, vil vi presentere de beste av de verste, samt eventuelle juryfavoritter i et siste finaleheat, som presenteres den 21. september. Vinneren kåres uke 39, den 28. september.

Det lukter mugg!

Felles for en rekke av de innsendte bidragene er at baderommets eiere har problemer med mugg. Denne uken har vi plukket ut 10 bidrag blant de mange innsendte.

Bildespesial: Hvilket bad fortjener mest å bli pusset opp?

Var ikke ditt bad blant dem? Juryen hadde så mange å velge mellom at dette var alle vi fikk plass til. Men det er en ny delfinale neste uke, og vi har noen hete kandidater til neste finale fra denne uken.

Du trenger altså ikke sende inn bidrag på nytt, selv om du ikke nådde opp denne gang - vi tar vare på alle innsendte bidrag.

Dette kan du vinne

Litex våtromssytem til hele badet, inkludert plater til innbygging av for eksempel badekar og vask, eller bygging av dusjnisje. Monteringstilbehør, membran og støpemasse er også inkludert. Verdi er cirka 40 000 kroner.

Platene må dekkes av noe, såklart: Og gavekortet pålydende 10.000 kroner fra Fliskonsulenten sørger for at du kan kle inn platene med keramiske fliser fra Villeroy og Boch, etter ditt ønske.

I tillegg får vinneren et gavekort fra Fjordbad, som leverer noen drømmer av bakteriefrie massasjebadekar, med 10 års garanti, verdt 20.000 kroner.

Er ditt bad mer slitent enn disse? Her er konkurransereglene

Vil du være med?