Er dette det verste du har sett?

Våre lesere har stemt. Andre delfinale i den store baderomskonkurransen er over.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Bildet under levner vel ihvertfall liten tvil om at denne leseren trenger nytt bad.

image: Er dette det verste du har sett?


Gammel vinyltapet flasser av på veggen, linoleumet på gulvet har sett bedre dager - og skumle svarte flekker som overhodet ikke kan være sunne for hverken huset - eller menneskene som bor der.

Ukens finalevinner vant en klar seier, med 29 prosent av stemmene, og er nå et stort skritt nærmere den gjeve premien: Baderomsmaterialer verdt til sammen 70.000 kroner!

BILDESPESIAL: Alle badene fra den andre finalerunden

Søskenbarnkjærlighet

Det er heller ikke sikkert at baderommets eier vet at hun er med i konkurransen. Bildene ble nemlig sendt inn av hennes kusine, som skriver:

Hei.

Sender her noen bilder av badet til mitt søskenbarn.

Vil melde henne på denne konkurransen, tvi-tvi.

Hun vet ikke om dette selv, men æ tror hun bli glad hvis hun vinner. :-)

Hennes økonomi gjør at hun ikke har råd å gjøre noe med badet sitt. Dette er synd, siden hun er en person som hjelper alle andre når det trengs, uten å tenke på seg selv! I tillegg til dette er vi bekymret fordi hun er mye redusert/syk, muligens på grunn av muggsopp (trolig tilstede her). Det lukter ihvertfall veldig kraftig/spesielt. Det er også mye svarte sporer/flekker der det er fuktskadd.

Premien

Konkurransen arrangeres av DinSide Bolig i samarbeid med Litex våtromssystem. Premien består av Litex våtromssystem til hele badet, inkludert plater til innbygging av for eksempel badekar og vask, eller bygging av dusjnisje. Monteringstilbehør, membran og støpemasse er også inkludert. Verdi er cirka 40.000 kroner. I tillegg får vinneren et gavekort på 10.000 kroner fra Fliskonsulenten, som har agentur på Villeroy og Boch i Norge, samt et gavekort fra Fjordbad, på massasjebadekar, med 10 års garanti, verdt 20.000 kroner.

En sjanse til!

Er badet ditt - eller badet til noen du kjenner - mer slitent enn dette? Konkurransen er ennå ikke over, vinneren er ennå ikke kåret.

Her er konkurransereglene

image: Er dette det verste du har sett?Avstemningen avsluttes fredag 28. september klokken 12:00