Her er beviset: TV2 HD på plass 14 i kanallisten til kabel-TV kundene Foto: Lars-Erik Engstrøm
Her er beviset: TV2 HD på plass 14 i kanallisten til kabel-TV kundene Foto: Lars-Erik EngstrømVis mer

Endelig TV 2 HD også for kabel-TV kunder

Nå er det mange Canal Digital kunder som blir glade.

Helt siden TV 2 HD ble lansert har vi fått flere desperate rop om hjelp fra frusterte kunder i Canal Digitals kabel-TV nett. Fram til i dag er det nemlig kun selskapets parabolkunder som har hatt denne kanalen, og det er heller ikke mer enn et par uker siden vi hadde vår siste artikkel hvor vi kritiserte Canal Digital for denne forskjellsbehandlingen.

Desto hyggeligere er det derfor å konstatere at kanalen nå er på plass, også for kabel-TV kundene.

Leserne følger med

Den offisielle bekreftelsen fra Canal Digital kom først i dag, men allerede i går kveld tikket lesertipsene inn til DinSide om at kanalen allerede var sluppet.

En av dem var Lars- Erik Engstrøm, som også sendte oss bildebeviset du ser øverst i artikkelen, der TV 2 HD altså har fått plass nummer 14 i kanallisten.

- DinSide takker for alle innsendte tips:-)

Bekreftelsen fra Canal Digital

- Fra og med i dag kan alle våre kabel-TV kunder med HD-dekoder, eller en kortleser i TV-en, se TV 2 i HD, sier Kenneth Tjønndal Pettersen, som er informasjonsdirektør i Canal Digital.

TV 2 HD har en betydelig bedre bildekvalitet enn hva som tilbys i de ordinære TV-sendingene (som går i SD=standard oppløsning), men har identisk programmering og innhold som hovedkanalen TV 2.

Artikkelen fortsetter under annonsen

NB: For oppdatering av kanaloversikten er det kun nødvendig å skru HD-dekoderen av og på, og dermed skal kanalen ligge klar på kanalplass nummer 14.

Les også:
Canal Digital fortsetter med Premier League
HD-TV: Et selskap er den overlegne vinneren
Reklamerer med HD - men har dårligst tilbud
Får han hakkefri VM i HD?