Full skuff? Litt mindre så, om flere redskaper kan slås sammen eller legges flate. Foto: Colourbox.com
Full skuff? Litt mindre så, om flere redskaper kan slås sammen eller legges flate. Foto: Colourbox.comVis mer

Endelig, en flat visp!

Produktet som gir deg bedre plass.

Mange av oss har sikkert sett produkter fra Joseph Joseph allerede. Skjærebrett som kan foldes for enklere å få det du har kuttet ned i gryta, for eksempel. Eller det sammenleggbare rivjernet som gjør det lettere å finne lagerplass.

Nå kommer de med nok et produkt i samme gate: En sammenleggbar visp. Du vrir den, og den blir til en visp. Vri tilbake, og vispebøylene slås sammen slik at den blir flat. Mye enklere å lagre i kjøkkenskuffene, med andre ord.

Vi har tidligere skrevet om det geniale Quicksnap-isbitbrettet fra Joseph Joseph, som enkelt lar deg frigjøre én og én isbit.

Fra mars

Vispen er sammenleggbar, og dermed tar den langt mindre plass i skuffen. Foto: Produsenten
Vispen er sammenleggbar, og dermed tar den langt mindre plass i skuffen. Foto: Produsenten Vis mer


Vi kom over vispen hos Sur la table, men den vil også være mulig å få kjøpt i Norge. Ifølge importør JT Gotteberg skal den være i butikk fra midten av mars, og veiledende pris vil være 175 kroner.

De lover videre at den tåler vask i oppvaskmaskin, og at den egner seg for bruk i gryter som ikke tåler skarpe redskaper.

Nå blir det tryggere å kjøpe kjøkkenredskaper

Det er mange som fører produkter fra Joseph Joseph i Norge. Blant annet Norway Designs, Ting, Rafens og Til bords. Vi har også sett at NAV tipser om produkter fra produsenten i sin Hjelpemiddeldatabase.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Kraftigere redskap? Se testene av kjøkkenmaskinene Kenwood Major Titanium og KitchenAid Artisan