En messe verdt?

Hva er egentlig forskjellen på denne messen og et besøk på Elkjøp?

En messe som viser hva som finnes av elektronikk til hygge og underholdning er populært, kanskje spesielt blant den yngre mannlige delen av folket, men i økende grad også for den yngre kvinnelige.

I disse dager avholdes Electroworld-messen på Lillestrøm. Den har Elkjøp som hovedsamarbeidspartner samt en liten håndfull småpartnere. Denne gangen er det PlayStation som er sponsor, Ungdomshuset X-Ray som er underholdningspartner og Teknofil som er mediepartner.

Men hvorfor skal du dra på messen? Det kan være fristende å anbefale en tur til Elkjøp på Lørenskog i stedet. Her ligger hovedsponsorens butikk pluss megastore, som dessuten er gratis å besøke. På Lillestrøm må du betale 125 kroner (eller 60 for barn, 70 for skoleelever/studenter og 195 for familiebillett) for å komme inn og se og handle...

Fordelen med messen er at du slipper å se alle TV-ene hengende på samme vegg. Du får i stedet presentert utvalget fra de forskjellige produsentene på ganske behagelige og lekre stands. I stedet for å trekke kølapp møter du mange ivrige hjelpere som gjerne forteller deg om produkter og finesser. I en del tilfeller er det også gode tilbud på en del produkter.

I løpet av messen er det også underholdning fra forskjellige scener, seminarer, opplæring, spill andre aktiviteter.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Fra messen før åpningen:

Vi var en snartur oppom før åpningen, og tok en del bilder av det som vises i de to hallene på tilsammen 15 000 kvadratmeter.

PlayStation-vertinnene er klare
Mykje lys, men lite varme av denne peisen
Vanlig antenne?
Denne har så grom motorlyd at den egentlig ikke trenger høyttalere
Bare å lesse inn Rimi-posene her ja...
Ikke verdens mest fornuftige kjøretøy
Kanskje ikke helt idéelt for frakt av ølkasser, planter og sementsekker?
Lystgass gir helt latterlig akselerasjon
Profilerte bærbare


Mer informasjon finner du på messens nettsted