Elleve elleville vegger

Hjemmets vegger trenger ikke være uniforme, hvite kanvaser. De er tross alt bakgrunnen til ditt fargerike liv. Vi har funnet frem til veggsmykning helt utenfor det vanlige.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Elleve elleville vegger

  1. Møt veggen!


Å møte veggen...

...trenger for all del ikke å være kjedelig.

Vi lever i en spennende tid, og aldri har vi hatt så mange valgmuligheter som nå. Og da snakker vi ikke bare om hva vi vil bli når vi blir store, eller hvilken kjole vi skal ha på oss på festen i kveld.

Finn en ganske så anonym vegg og gjør den om til et smykke. Pass på å la én vegg få masse oppmerksomhet, så den ikke drukner - for dette er heftige saker!

Bli inspirert og bli revet med:
Klikk deg gjennom elleve elleville vegger!

Her finner du alt fra billige klistremerker til veggpryd så dyr at ingen vet hva den koster.

Den frekkeste veggen finner du helt til slutt, som en liten bonus for at du klikket deg gjennom alt fra tegneserierer, til klistremerker, til porselensbiter og tovet ull... for å nevne noe av det underfundige du kan ha på veggen.

Explosif Wallpapers, modell Beatle Basher fra Jackson Chang for Maxalot. Mer maksimalistisk skal du lete lenge etter! Faksimile: Maxalot.
Explosif Wallpapers, modell Beatle Basher fra Jackson Chang for Maxalot. Mer maksimalistisk skal du lete lenge etter! Faksimile: Maxalot. Vis mer