Eksklusivt boligblad for de rikeste

Kommunikasjonsbyrået Profilm lanserer HOOM, et nytt annonsemagasin for eksklusive boliger i glanset livsstilsinnpakning. Bladet leveres gratis til dem med riktig adresse, det vil si Oslo Vest, Asker og Bærum.

Vi i Bærumsvilla

De som synes at Oslo Vest og NY-bolig-magasinene er en fryd for øyet, har noe å glede seg til. HOOM er mest bolig-, interiør- og livsstilsstoff på glanset papir, pluss annonser for utsøkte og eksklusive boliger.

- Vi ønsker å presentere disse boligene sammen med artikler fra inn- og utland om trender, innredning, design og ariktektur, sier Marius Odland, byråleder i Profilm, som gir ut det nye boligbladet. HOOM fyller et hull i markedet – for det er per i dag ingen egne annonseblader som tar for seg premiumsegmentet innen boligannonsering. Og vi mener at det er et stort skritt fremover fra de lett stylete vestkant- og nybygg-bilagene til dagspressen, sier han.

Det er dessverre ikke alle forunt å få gratis glans i postkassen. HOOM har et opplag på 30.000, og skal distribueres til utvalgte boligområder i Oslo, Bærum og Asker.

- Er det mulig å få fatt i bladet om en er i andre deler av landet også?

- Vi jobber med å videreutvikle nettsidene våre slik at alle lett skal kunne søke etter aktuelle boliger, sier Odland, og legger til at dem som er interesserte i å se en kopi av bladet gjerne må kontakte Profilm direkte. Dette er også veien å gå om en nå er interessert i prospekter.

Søkeagent

Planen er også at det skal være mulig å registrere et boligsøk på HOOMs nettsider, som på Tinde og Finn, og motta prospekt på mail. Omtrent som å legge inn et søk på Tinde eller Finn etter dyre prospekter, der du kan krysse av for stil, eksklusivitet og "det lille ekstra". I tillegg kommer HOOM til å sende ut nyhetsbrev.

Annonsere?

Har du lyst til å avertere i HOOM? Ifølge Odland vil prisene variere litt i forhold til etterspørselen, men veiledende priser er: 12.000 kroner for en helside, 19.000 for to sider.

Det går imidlertid an å dele - på to helsider er det plass til fire boliger - og en kan slå seg sammen med andre boligselgere, for eksempel gjennom en av de populært kalte kaksemeglerne som har knyttet seg til prosjektet.

Økende trend

HOOM er ikke det første spesialtilpassete boligbladet, men det er det mest eksklusive DinSide Bolig har sett til nå. Både Aftenposten og Dagbladet har lansert egne "ny bolig" magasiner, det vil si annonsebilag der det utelukkende annonseres for nyoppførte boliger, med redaksjonelle tekster.

Boligprosjektene lokker også med pene prospekter - og annonsekampanjer som balanserer på kanten av markedsføringsloven. Men det er likevel langt fra så eksklusivt i utførelsen som HOOM. Da DinSide fikk en utgave av den svenske versjonen i hende, tok det litt tid før vi skjønte at det var et annonseblad og ikke et rent livsstilsmagasin, à la Elle Interiør eller Maison.

Prøvd og perfeksjonert

HOOM gis allerede ut i de eksklusive områdene i og utenfor Stockholm. Det første nummeret ble distribuert i juni 2005, til 50.000 husstander, og erfaringene har vært gode, ifølge Odland.

En liten smugtitt

HOOM er allerede på nett i Norge, og du kan besøke nettsidene for mer informasjon. Tar du turen innom nettsidene til den svenske utgaven av HOOM, kan du ta en smugtitt på hva nordmenn med riktig adresse kan glede seg til.

www.hoom-magazine.no
www.hoom.se

www.profilm.no

Bakerst i bladet, bak reiseartikler og hjemmereportasjer, er boligannonsene. Trykk på bildet for å se en større versjon
Bakerst i bladet, bak reiseartikler og hjemmereportasjer, er boligannonsene. Trykk på bildet for å se en større versjon Vis mer