Eiendomsnett først og størst

Først ute, mest aktiv, og best etter vårt syn: Eiendomsnett.

Størst og mest aktiv er Eiendomsnett. Her finner du flest boliger, flest bilder av boligene og etter vårt syn den mest informative presentasjonen. Enkelte boliger blir sogar presentert med flere bilder. Du kan selv velge hvilke bilder du vil kikke på, så det trenger ikke ta lenger tid å laste ned sidene selv om det er bilder der.

Flere fylker

Vi har selv benyttet Eiendomsnett mye i redaksjonen, og finner nettstedet svært stabilt. Det går relativt raskt å få opp søkeresultat, og det er logiske kriterier du kan velge blant for å få mest mulig interessante treff.

Positivt finner vi det også at du kan søke på kommuner i flere fylker samtidig. Det er ikke mulig på noen av de andre stedene vi har sjekket. Mange er faktisk på jakt etter boliger i områder som ligger i forskjellige fylker. Tenk bare på de som vil bosette seg i områder i passende pendleavstand til hovedstaden. Da kan du bevege deg innom i alle fall fem fylker! Da sparer du tid på å gjennomføre søket kun én gang fremfor å måtte gå tilbake og definere nye områder stadig vekk.

Solgt pris

Noen kaller det kanskje kikkermentalitet, men det er faktisk også nyttig å se hva boliger blir solgt for. Som eneste sted kan vi hos Eiendomsnett få et visst innblikk i omsetningspriser akkurat nå da en del av de solgte boligene blir ligger ute med salgsprisen. Dette gir selvsagt ingen nøyaktig statistikk, men er interessant for den som jakter på lignende boliger i samme område.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Mangler tipsmulighet

En stor mangel syns vi likevel Eiendomsnett har: Det er umulig å tipse andre om boliger der. Den funksjonen bør de absolutt få med i sin nye versjon!