Eie Eiendomsmegling er først ute med boligsøk på Facebook.  Foto: Facebook
Eie Eiendomsmegling er først ute med boligsøk på Facebook. Foto: FacebookVis mer

Eie Eiendomsmegling med boligsøk på Facebook

Er det noen vits? Vi er ikke helt overbevist ...

Eie eiendomsmegling har lansert en helt ny funksjon til sine fans på Facebook: Som første norske eiendomsmeglerkjede gjør meglerbyrået sin boligportefølje søkbar på Facebook. Skal du selge, kan du altså markedsføre boligen på Facebook uten å betale for det.

I tillegg er det mulig å søke etter aktuelle visninger.

Her finner du Eie Eiendom på Facebook

- Sosiale medier er fremtiden, og det er en sann glede å si at Eie er første meglerkjede i sannsynligvis hele verden, som legger alle boligene sine ut på Facebook. Nå vil boligene til våre kunder nå ut til enda flere potensielle kjøpere, og vi i Eie har tatt første skritt i.en helt ny retning når det gjelder markedsføring av boliger, sier Christian Vammervold Dreyer, administrerende direktør i Eie Eiendomsmegling i en pressemelding.

Les også: Nyttig på DinSide for deg som skal selge eller kjøpe bolig.

Slik virker søket

Selve søket er enkelt: du kan enten søke på type bolig og prisklasse. Eventuelt kan du gå inn på avansert søk hvor du også kan velge område, samt definere både prisklasse og areal.

I tillegg får man mulighet til å sjekke ut aktuelle visninger og finne kontorer og/eller meglere i kjeden. Per i dag er det ikke spesielt mange boliger som er lagt ut for salg, i hvert fall ikke utenfor hovedstaden.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Hva er så poenget?

Selv om Eies boligsøk er helt greit nok, og nå er tilgjengelig i en kanal der stadig flere tilbringer stadig mer tid, sitter vi igjen med akkurat det samme, store ankepunktet som vi hadde på DnB NORs boligapp: Nettopp at det er Eie Eiendoms boligsøk. Det er ikke noe i veien med Eie, men det er bare Eie-boliger som ligger der. Det er ikke megleren vi ønsker å se på eller kjøpe, det er boligene vi er interessert i.

Det kan derfor være greit å svinge innom "dagens visninger" som et supplement, som en kuriosa, men vi konkluderer med her, som vi gjorde da vi testet DnB NORs boligsøk: Vi gleder oss til Finn eller Tinde får en god eiendomsapp. Om vi da trenger en egen app.

Norges beste boligsøk på mobil? Se vår test av DnB NORs oppgraderte boligsøk-app.

For som redaktør for DinSides mobilseksjon, Pål Joakim Olsen påpeker: Så bra og brukervennlige som Finns mobilsider nå har blitt, er det ikke lenger noe skrikende behov for en Finn-app.

Har ikke Finn.no en egen app? Jo, men ikke for boligsøk. Se hva vi synes om Finn-appen.