For i underkant av hundre kroner kan du ha glede av baconduft - hele døgnet. Foto: Produsent
For i underkant av hundre kroner kan du ha glede av baconduft - hele døgnet. Foto: ProdusentVis mer

Duftlyset for deg som aldri får nok av bacon

Nei, du bør ikke spise bacon til alle måltider. Men du kan fortsatt ha glede av lukten!

Vi i DinSide-redaksjonen får ikke nok av kaffe, og skal vi tro responsen på artiklene våre om kaffe og kafferelaterte produkter, så gjelder det mange av leserne våre også.

Én matvare som er gjenstand for minst like mye interesse, skal vi tro ulike blogger, nettsider og forum, er bacon. Du får blant annet kjøpt bacon på tube, baconøl, baconkakeglasur, baconleppepomade, og den anerkjente britiske restauranten the Fat Duck serverer egg og bacon-is (litt rart, men anbefales).

Baconglede du ikke merker på helsen

Baconduftlys:

Hit eller miss? (Avsluttet)
Miss - æsj så ekkelt!(71%)
Hit - dette må jeg ha!(29%)
Avstvemningen er ikke styrt og reflekterer kun lesernes egne meninger.


Problemet er imidlertid at uansett hvor glad du er i bacon, så har du ikke nødvendigvis godt av å spise det til alle måltider. Det er imidlertid ingen grunn til at du ikke skal ha glede av den liflige duften av nystekt bacon.

Det er her baconduftlyset kommer inn: for Aunt Sadies bacon-duftlys skal spre duften av nystekt bacon. Du kan altså ha gleden av baconduften hele døgnet, uten at kroppen din får en overdose svinefett, uten at du må vaske bort søl og uten at du pådrar deg noen ekstra kalorier i forkant av badesesongen (om du nå skulle være opptatt av det).

Duftlys kommer i de utroligste varianter. Hva sier du til litt hashish-lukt, til rett under tusenlappen?

Spørsmålet er imidlertid om det ikke vil ha motsatt effekt: Det lukter bacon, du får lyst på bacon, du lager bacon og du spiser bacon. Hva tror du?

Artikkelen fortsetter under annonsen

Pris: 15,99 dollar (92 kroner ifølge dagens tall fra DinSides valutakalkulator) fra ThinkGeek.com. Skal ha omtrent 70 timers brennetid.

Mmmm, det lukter dritt. Eller jord, om du vil. Fragrance Library har dufter litt utenom det vanlige for folk og hjem.

(Vi gjør oppmerksom på at vi ikke har sjekket vilkår, priser eller tilgjengelighet for de andre baconproduktene og nettbutikkene vi lenker til over.)