<b>BADEROM FOR TRANGBODDE:</b> "Sub" kaller designselskapet Baíta Design denne krysningen mellom servant og boblebadekar. Foto: Bahìa Design
BADEROM FOR TRANGBODDE: "Sub" kaller designselskapet Baíta Design denne krysningen mellom servant og boblebadekar. Foto: Bahìa DesignVis mer

Du kan gjøre mer enn å bade

Gå for kombinert.

Her er løsningen for deg som er trangbodd, som har vokst ut av de sammenleggbare badekarene, men kanskje likevel ikke vil gi opp drømmen om badekar.

Badekar spiser mye plass, i alle fall om du helt vil ha et liggekar. Men med denne kombinasjonløsningen slipper du å fylle opp halve baderommet med badekaret - du bruker kombinasjonsløsningen som servant når du behøver det - og som badekar når du trenger det.

Slik vil vi ha det på badet

Ja takk, begge deler

Det er designselskapet Baíta Design som har designet dette kombinerte baderomsmøblementet.

- Vi la merke til at hovedgrunnen til at folk som drømte om badekar ikke installerte det, var plassen det krever, skriver Baíta Design om ideen bak prosjektet.

Resultatet ble altså et kombinert boblebadekar og vaskeenhet. I servantmodus kan du nyte gleden av en dobbel vask og integrert speil over. Når du ønsker å nyte et avslappende bad, foldes vasken opp, og vips, så åpenbarer det seg et boblebadekar.

Boblebad med luft eller vann? Valget er ditt.

Foto: Bahìa Design
Foto: Bahìa Design
Foto: Bahìa Design
Foto: Bahìa Design
BADEROM FOR TRANGBODDE: "Sub" kaller designselskapet Baíta Design denne krysningen mellom servant og boblebadekar. Foto: Bahìa Design
Foto: Bahìa Design


Din mening

Har du badekar, og bruker du det? (Avsluttet)
Nei, har ikke badekar - men ønsker meg det(31%) 211
Ja, har badekar og kunne ikke tenke meg et liv uten(21%) 142
Ja, har badekar, men bruker det sjelden(19%) 125
Nei, har ikke badekar - og vil heller ikke ha det(11%) 74
Ja, har badekar, men bruker det aldri - det er kun barna som bader(8%) 56
Ja, har badekar, men bruker det aldri(8%) 51
Ingen mening(2%) 13
Avstvemningen er ikke styrt og reflekterer kun lesernes egne meninger.


Undersiden av vaskeenhet, som atså blir badekarveggen når badekaret er i bruk, består blant annet av en integrert OLED-skjerm som viser et bilde spesifisert av deg - du kan laste inn hvilket som helst bilde du ønsker.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Baderomsmøbelet er for øvrig laget i transparent polycarbonat og Duralight - og inkluderer også blandebatteri og rør.

Umulig drøm?

- Ikke gi opp drømmene dine, ikke anta at drømmen din er umulig, og gjør det beste ut av plassen om du bor trangt, oppfordrer designselskapet Baíta Design.

Joda, det er selvsagt ønskelig for de fleste, men det er selvsagt også et kostnadsspørsmål for mange av oss.

- Baita Design er et design-studio som lager nye ideer og trender. Jeg hadde vært veldig glad hvis Sub-Tub-prosjektet allerede var på vei ut på markedet, men så langt er det fremdeles et konsept, sier Helena Bueno i Baita Design Studio til DinSide.

Det vites ikke hva prisen blir dersom dette konseptet kommer på markedet - men det er vel rimelig å anta at dette ikke blir noe lavprisprodukt dersom det blir virkelig.

Du kan gjøre mer enn å bade


Har du en smart baderomsløsning du gjerne vil dele med andre? Send tips til journalisten.