<b>SMART:</b> Det er kanskje ikke et danse-på-bordet bord, men definitivt et spisebord ... Foto: produsenten
SMART: Det er kanskje ikke et danse-på-bordet bord, men definitivt et spisebord ... Foto: produsentenVis mer

Du gjetter det aldri

Det er mer enn riset som kan skjule seg bak speilet ...

Dette må være løsningen for deg som bor på 30 kvadrat og heller prioriterer gulvplass fremfor spiseplass.

Speilet er nemlig også et bord!

Vend om og spis

Jada, du leste riktig: Speilet kan enkelt transformeres til et spisebord i full størrelse til fire personer. Speilbordet heter Tip over, og er designet av italienske Porada. Som du kan se av bildene, blir selve speilflaten beskyttet under bordet når du folder det ut. Bordplaten du bruker til å spise på er altså av tre.

Ifølge spesifikasjonene som du kan se på nettsidene til den italienske produsenten, er forvandlingen gjort i en håndvending.

Speilet måler 90x154, og bordet måler 90x155 i oppslått tilstand. Bordhøyden er 74 centimeter.

SMART: Det er kanskje ikke et danse-på-bordet bord, men definitivt et spisebord ... Foto: produsenten


Speilet er 7 centimeter tykt i sammenfoldet posisjon, altså når det henger på veggen. Det vil si at dette kanskje ikke er verdens mest stabile bord, og definitivt ikke et danse-på-bordet bord, men hvem trenger vel det når du kan henge bordet på veggen og frigjøre gulvplassen i stedet?

Kombinerer du det med disse baderomsfasilitetene som også kan gjemmes i veggen, har du en potensiell ballsal i din 30 kvadratmeter store leilighet.

Tips

Kjenner du til andre smarte løsninger for trangbodde og andre som heller vil prioritere gulvplass fremfor spiseplass? Tips andre i forumet nedenfor. Klaffebord og sammenleggbare bord er selvsagt noen kjente og plassbesparende muligheter. Vi har tidligere skrevet om en litt annen type bord, som foldes opp som en dør.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Kombinert sofabord og spisestuebord med beinforlengere som skrues av og på ettersom hvilken høyde på borden man ønsker, har også vært på det norske markedet.

Kilde: Les mer om bordet på nettsidene til italienske Porada.