Dorullholderen som gir deg beskjed før du går tom for toalettpapir

Hvordan har vi egentlig klart oss uten?

<B>INFRARØD:</B> Når det infrarøde lyset treffer målet sitt, tennes et sterkt LED-lys - og du får også beskjed på email eller SMS.  Foto: ROLLSCOUT
INFRARØD: Når det infrarøde lyset treffer målet sitt, tennes et sterkt LED-lys - og du får også beskjed på email eller SMS. Foto: ROLLSCOUTVis mer

Det er frustrerende å gå inn på et toalett og oppdage at dorullen er tom for papir. Vanligvis er det jo bare å åpne skapet under vasken og sette på en ny rull, men det er jo ikke alltid man er like heldig. Skaperne av RollScout har derfor satt sin ære i å stoppe disse ubehagelige overraskelsene.

Smart dorullholder

De har skapt en Dorullholder 2.0 som har et infrarødt lys i enden. Før rullen begynner å gå tom, vil lyset treffe målet sitt og et kraftig LED-lys på dorullholderen vil slås på.

Hvilken vei skal dorullen henge?

Når du så går inn på do og ser at LED-lyset er slått på, skjønner du at det snart er på tide å bytte rull. Eventuelt vil du jo bare se at det snart er på tide å bytte en rull.

GIR DEG BESKJED: Få melding på appen, SMS eller en email.  Foto: ROLLSCOUT
GIR DEG BESKJED: Få melding på appen, SMS eller en email. Foto: ROLLSCOUT Vis mer


Sender mail

Skaperne bak produktet har vel innsett akkurat denne svakheten, og følgelig gjort at RollScout-holderen kan kobles til Wifi-en din og gi deg beskjed via en app på mobilen eller tekstmelding om du snart må skifte dorull.

Ikke bare det: Du kan også få en email om at du snart går tom.

App viser deg nærmeste toalett

Føler du at dette kanskje ikke er noe du har et sterkt behov for, er du neppe alene. Tanken er at RollScout i større skal appellere til cafeer, restauranter og offentlig toaletter. Som jo gjerne bruker store toalettruller - som ikke passer RollScout-holderen.

RollScout forsøkes nå å finansieres på Kickstarter, men ser ikke ut til å nå sitt mål om 37.500 dollar. Kanskje ikke så overraskende ...