<b>DØDSPOPULÆRT:</b> Designerservise som kanskje passer aller best for uvelkomne gjester?  Foto: sargadelos.com
DØDSPOPULÆRT: Designerservise som kanskje passer aller best for uvelkomne gjester? Foto: sargadelos.comVis mer

Dødspopulært med blodig servise

Hva har skjedd?

Nei, dette er ikke resultatet av en heftig krangel som har kommet ut av kontroll, ei heller skyldes det et uheldig møte med malingsspannet.

Serviset er designerlaget, og er faktisk så populært at det for tiden er utsolgt fra butikken.

2.753 kroner for seks kuverter

Det noe uvanlige serviset er designet av den spanske kunstneren Antonio Murado. Kaffeserviset består av 15 deler, og inkluderer en kaffekanne, en fløtemugge, en sukkerkopp, seks kopper og seks skåler.

Serviset er laget i Spania og eksklusivt for New Museum i New York.

I utgangspunktet er det tilgjengelig i museets nettbutikk, men er for øyeblikket utsolgt. Prisen er 500 dollar, eller 2.753 norske kroner, og dersom du er desperat etter å slå kloa i et eksemplar, kan du henvende deg til butikken for estimert leveringstidspunkt.

Ifølge musumsbutikken, "gir de høyrøde fingeravtrykkene og flekkene en nesten barokk refleksjon av handlingen av å konsumere et måltid."

 Foto: Amazon.com
Foto: Amazon.com Vis mer


For å komplettere stilen

Dersom du virkelig er i et blodflekket humør og synes at et "blodflekkete" servise alene blir litt stusselig, kan du jo alltids dra på med en blodflekkete duk. Det synes imidlertid å være stor etterspørsel etter blodflekket pynt til hjemmet, for også den morderiske duken er utsolgt, hos Amazon.com.

Det finnes for øvrig både møbler, kjøkkenutensiler og annet, med blodig dekor. Som oftest designerprodukter. Noe kan du kanskje også la deg inspirere til å lage selv, som for eksempel duken - med hjelp av litt rødmaling.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Se også duken du søle på!