Nei, dette er ikke en kjøkkenbenk i børstet stål. Selvklebende folie i aluminiums-varianten gir samme effekt til en langt billigere penge.  Foto: Produsenten
Nei, dette er ikke en kjøkkenbenk i børstet stål. Selvklebende folie i aluminiums-varianten gir samme effekt til en langt billigere penge. Foto: ProdusentenVis mer

Disko på kjøkkenet

Stilig og enkelt oppfriskningsgrep til noen hundrelapper.

Lei av det gamle og slitte kjøkken - men har du ikke samvittighet til å bytte det ut enda? Det finnes en rekke smarte måter å gjøre gamle, trauste kjøkken litt mer spennende på.

Vi har tidligere beskrevet hvordan du kan bruke maling eller bengalakk (litt avhenging av materialet hvitevarene er laget i) til å gi hvitevarene nye farger, og hvordan du kan bruke farget folie på hvitevarer eller kjøkkenskap for øyeblikkelig effekt.

Les hele saken: Sett farge på hvitevarene

Metallic-effekt

Med de nye foliene fra tapetcafe.no kan du gi kjøleskapet, kjøkkenviften, kjøkkenskapene, eller veggen bak kjøkkenbenken en metallic-effekt. Klebefoliene er selvheftende, og du slipper å søle med lim. Litt zalovann er det eneste du eventuelt trenger for å gjøre jobben. Og jobben gjør du enkelt selv, skroll ned til bunnen av artikkelen for trinn-for-trinn instruksjoner.

Det koster fra 189 kroner for en liten rull på 45 x 150 cm, til 489 for en rull på 90 x 220 cm.

Les også: Nytt kjøkken på en ettermiddag

Se de ulike variantene:

Foliene kommer i fire utførelser: Fra toppen ser du auto, aluminium, disco og reflejos (spansk feflekser). Foto: Produsenten
Denne kjøkkenbenken er dekket med aluminium-folien. Foto: Produsenten
Auto - for den som ønsker et litt røffere utseende. Foto: Produsenten
Disco! For den som har innsett at festen alltid ender på kjøkkenet. Foto: Produsenten
Reflejones, reflekser. Foto: Produsenten


Hvor får vi fatt i folie i farger?

Ønsker du å fornye med folie, men oppfatter metallic som litt voldsomt, finnes det også andre varianter å velge mellom. Fra Tapetshop.no kan du også få med treverk-utseende, eller blå- og hvit-rutete.

Etter at vi skrev om hvordan du kan sette farge på hvitevarene dine, har vi fått en rekke forespørsler om hvor man får fatt i ruller med farget kontaktpapir. Vår forhandler har dessverre lagt ned, så vi har ikke kunnet hjelpe dere - men nå kan vi kanskje endelig hjelpe et stykke på vei igjen. Tapetshop.no har ikke folie i farger, men du kan kontakte deres spanske leverandør, Lineafix.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Se også kjøkkenviften som gjør matlagingen til en fest.Kilde: Ifi.no, DinSide