DinSide Boligs vintergodtepose

Fra tid til annen sniker det seg inn en liten godbit eller to i pressemappene. Noen ganger så små at vi ikke engang merker det før det har gått litt tid. I stedet for å takke tvert nei til gratis gleder, har vi samlet noen godbiter som vi nå vil dele med dere.

DinSide Boligs vintergodtepose

 1. Carry Light


Goodiebagene

Det skrives stadig om velfylte goodiebags, eller godteposer om du vil. De små, morsomme gaveposene celebriteter (og noen ganger også journalister) får med seg hjem fra arrangementer, prisutdelinger, visninger og lanseringer.

Speielt i det store utland er gaveposene utbredt, og sladrepressen melder om SPAbehandlinger, diamanter, tannlegetimer - og Moods of Norway-plagg til heldige mottagere av godteposer på årets Oscar-utdeling. Her til lands er nok de litt mer beskjedne gaveposene mest vanlig. Alt fra vareprøver av typen 2 ml rynkekrem til en sparkel har funnet veien til vår redaksjon.

Men om våre lesere tror det drypper designdrops, FlatTVer, nytt kjøkken eller litervis med maling på DinSides Boligjournalister, må vi dessverre skuffe dere - selv om det fra tid til annen kommer en liten godbit redaksjonen i hende.

Aktive januar- og februardager har ført med seg flere goodiebager enn vi er vant med. Vi har imidlertid ikke tenkt å holde dem for oss selv - og har laget vår egen lille godtepose til den leseren som gir oss det aller beste svaret på dette enkle, lille spørsmålet:

Hva har du lyst til å lese mer om på DinSide Bolig?

Om du har en konkret artikkelidé, om det er et område du synes vi burde skrive mer om - eller om du har et forslag til en artikkelserie - skriv noen ord i en e-post og send til oss.

E-posten kan du sende til [email protected], med "Godtepose" i emnefeltet.

Hvem vet? Kanskje vi får anledning til å dele flere sukkertøy, både nedskrevne og fysiske, med leserne våre snart?

PS! Husk å skriv inn både navn og postadresse, slik at vi får sendt gaven til deg.

Vintergodteposen inneholder:

 • Til mørket
  Fra Stockholmsmessen i februar fikk vi med oss en snerten liten sak: Carry Light. En sammenleggbar lampe i polypropylen en monterer selv, som var så anonym i innpakningen at vi ikke engang merket at vi hadde fått den før vi kom hjem, mellom alle pressemeldingene. Den er imidlertid langt fra anonym, når du får montert den!
  Les mer om Carry Light her!
 • Til hagen - eller potteplantene
  Til hagen får du spesialbark til orkidéer (de må plantes om en gang i blant de òg) og plantegjødsel. En liten orkidépinne, som kan hjelpe tynne (og hittil ugjødslete planter?) til å stå rett opp, følger også med.
 • Til kjøkkenet
  En kokebok og et kjøkkenforkle. Kanskje du har gjødslet noen fine krydderurter du trenger inspirasjon til å bruke?
 • Til hodet
  Byggesettet bygg-din-egen-miniatyr-stol, lar deg bygge en miniversjon av stolen "torparen" i tre. For dem som liker å fikle litt.
 • Til handleturen
  Et lite svart-hvitt-trendy stoffnett. Passer perfekt i lommen på vei til butikken, og er mye penere enn en plastpose når du skal hjem.
 • Til det meste
  Sarong, duk, veggpryd... et paljettbrodert batikkstoff kan brukes til det aller meste.