Dette får du fra Securitas Direct

Gå tilbake til pristesten

Grunnpakke med bevegelses- og røykdetektor: Inkluderer sentralenhet med innebygd sirene, oppringer og GSM/GPRS-sender, betjeningspanel med kontaktalarm og leser for kodebrikke, magnetkontakt til hoveddør, bevegelsesdetektor, røykdetektor, alarmskilt / oblater for merking av bolig. 2.980 kroner, forutsetter tegning av abonnement fra kr 299.

Kan også få grunnpakke med foto- og røykdetektor, som altså inkluderer en røykdetektor i stedet for en bevegelsesdetektor, til 3.480 kroner.

Abonnement: Totalabonnement innebærer at vekteren tar en utvendig og innvendig sjekk av boligen ved utrykning. Inkluderer service og materialgaranti, koster fra 349 kroner per måned. Utrykningsabonnement innebærer at vekteren utfører en utvendig inspeksjon ved utrykning. Inkluderer service og materialgaranti, og koster 299 kroner per måned.

Kampanjer: Har sommerkampanje på Classic grunnpakke som inkluderer en sentralenehet med sirene, ett betjeningspanel, en røykdetektor, en magnetkontakt, en bevegelsessensor, og alarmmerker. Koster nå 490 kroner (normalpris er 2.980 kroner). Kampanjen løper ut juli.

Geografisk dekning: - Dekker stort sett hele Norge, men det er noen mindre steder vi ikke er representert. Sogn og Fjordane og Finnmark er fylker vi ikke er representert alle steder - vi er det også, men ikke i hele fylket, sier ikkealle steder. og Finnmark - er der også men ikke i hele fylket, sier informasjonssjef Birte Kulberg i Securitas Direct.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Oppsigelsesavgift/bindingstid: Ingen bindingstid, men 3 mnd oppsigelsestid. Det er ikke oppsigelsesgebyr på nye pakker. På alarmanlegg som er installert for noen år siden, kan det være oppsigelsesgebyr, men det kommer an på hvilke type kontrakt man har inngått. Securitas Direct kjøpte opp Hafslund Sikkerhet for 1,5 år siden og der har alle kundene i utgangspunktet et oppsigelsesgebyr. Man betaler ikke oppsigelsesgebyr dersom man flytter.

Gå tilbake til pristesten