Dette får du fra Sector Alarm

Gå tilbake til pristesten

Trådløs grunnpakke: En alarmsentral med backup-batteri og GSM-sender, ett eksternt betjeningspanel med sirene, en optisk røykdetektor, to bevegelsesdetektorer med eller uten kamera (du kan velge), en magnetkontakt, en nøkkelbrikke. Ordinær pris på grunnpakken og installasjon er 1.990 kroner.

Abonnement: Har kun en type abonnement, det er totalabonnement med blant annet innvendig og utvendig sjekk. Koster 379 kroner per mnd.

Kampanjer: Kampanje på grunnpakken, som selges for 1 krone, med installering inkludert. På grunn av stor pågang er kampanjen utvidet til å vare i alle fall ut juli.

Geografisk dekning: - Vi er landsdekkende, men i grisgrendte strøk er det ikke alle områdene vi er. Men vi er i alle store byer og fra nord til sør, sier Tone Løkken i Sector Alarm.

Oppsigelsesavgift/bindingstid: Ingen bindingstid, men 3 måneders oppsigelsestid. Det tilkommer en oppsigelsesavgift på 1.590 kroner ved oppsigelse. Ved flytting får du gratis montert nytt anlegg i ny bolig, og da tilkommer ingen oppsigelsesavgift.

Gå tilbake til pristesten