Perfekt til håndvasken?  Foto: Electrolux DesignLab
Perfekt til håndvasken? Foto: Electrolux DesignLabVis mer

Dette er en vaskemaskin

Bil ren og trent med Hula washer.

Sliter du med å få tid til alt sammen? Det er ikke bare enkelt å finne rom for familie, jobb, fritidsaktiviteter, husvask, klesvask og trening i en stakkars liten uke. Vi kan derfor ikke gjøre annet enn å applaudere løsninger som lar oss kombinere to eller flere av disse.

Hula washer er nettopp et slikt produkt. Den noe overdimensjonerte rockeringen er også en vaskemaskin, som lar deg trene og ta unna klesvasken samtidig. Du sparer tid - og også penger. Alt du trenger å gjøre er å fylle rockeringen, eller hoola hoopen, som det heter på engelsk, med vann, vaskemiddel og skittentøy, og så begynne å snurre.

Når rockeringen ikke er i bruk, kan du slå den sammen, slik at du litt lettere kan stue den bort, eventuelt ta med på reise.

Mer bærbar enn denne vaskemaskinen, er det imidlertid ikke.

På tegnebordet

Her er deler av konkurransebidraget Hula washer. Foto: Electrolux DesignLAb
Her er deler av konkurransebidraget Hula washer. Foto: Electrolux DesignLAb Vis mer


Noe for deg? Konseptet er designet av den sydkoreanske studenten Sang-soon Lee
, og er ett av 30 bidrag som er plukket ut til semifinalen i Electrolux DesignLab blant 1.200 innsendte nye designkonsepter. Det er altså ikke et ferdig produkt du kan få kjøpt ennå, men i motsetning til den gjengse norske offentlige arkitektkonkurranse, er dette en konkurranse som har som formål å finne frem til nye smarte produkter - såvel som nye designtalenter.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Årets tema er design som stimulerer flere sanseopplevelser og vinneren mottar et seks måneders lønnet studieopphold ved et av Electrolux sine globale designsentre, i tillegg til en pengepremie. Andre og tredjeplassen får også en pengepremie for innsatsen.

Se de norske bidragene her