Det nye må-ha-produktet?

I sommer lanseres Delta-Racer D 150, som ifølge Kärcher er en verdensnyhet.

Det finnes i dag en rekke produsenter som tilbyr bilbørsteløsninger for tilkobling til hageslanger. Men ifølge Kärcher er det faktisk ingen som har tilbudt bilbørsteløsninger tilpasset høytrykkspylere - før nå.

Men nå introduseres altså Delta-Racer D 150, som kvikt kan kobles til Kärchers høytrykkspylere - eller høytrykkvaskere, som de stadig oftere kalles. Ifølge produsenten skal produktet egne seg for vask av alle typer glatte overflater, inkludert bilkarosserier, båtskrog og vinduer.

Roterende dyser

Delta-Raceren er basert på samme teknologi som de etter hvert velkjente terrassevaskerne. Det betyr at vannet føres inn til en roterende akse med en dyse i hver ende. De roterende dysene omgis av børster. Børstene har flere oppgaver enn bare å fjerne møkk og avleiringer, de sørger nemlig også for en konstant avstand mellom dysene og den aktuelle overflaten. Dermed elimineres risikoen for at dysene kommer for nær overflaten og ødelegger denne. Produsenten opplyser også at børstene fungerer som sprutsikring, slik at brukeren slipper å bli våt.

Les også: Stor guide til badestamper

450 kroner

Delta-Racer D 150 håndterer inntil 160 bar arbeidstrykk og skal ifølge produsenten forkorte arbeidstiden med 30 prosent sammenlignet med ordinære bilbørster koblet på hageslanger. Racerene introduseres i Norge denne sommeren og vil ha en veiledende pris på 450 kroner.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Mye å velge blant

Er du blant de mange som vurderer å kjøpe deg en høytrykkspyler for første gang? Eller som vurderer å bytte ut den du allerede har? Da skal du være klar over at det i løpet av de siste årene har blitt veldig mange produkter å velge blant. Kärcher utfordres ikke lenger bare av store aktører som Foma, Nilfisk og Stihl, i tillegg tilbyr en rekke forhandlere stadig billigere høytrykkspylere med kinesisk opphav. Mens høytrykkspylere tidligere var relativt dyre saker, finnes det i dag spylere helt ned i 500-kronersklassen. DinSide planlegger å komme tilbake med mer stoff om høytrykkspylere.