<b>TIL RANDEN:</b> Med denne kan du fylle badekaret med noen ekstra centimeter badevann. Foto: Produsenten
TIL RANDEN: Med denne kan du fylle badekaret med noen ekstra centimeter badevann. Foto: ProdusentenVis mer

Det er ikke fullt ...

... før det renner over. Slik fyller du badekaret HELT til randen.

Lei av at overløpshullet i badekaret snyter deg for de siste centimeterne ekstra varme? Da er dingsen som lar deg fylle badekaret (nesten) HELT opp, akkurat det du har ventet på.

På dypt vann ...

Deep Water Bath heter denne smarte saken, som rett og slett er en profesjonell utgave av en sammenrullet vaskeklut i overløpshullet i badekaret.

Overløpshullet skal selvsagt avverge at badevannet flommer over badekarets bredder og skaper vannskader på gulvet. Dette er en potensiell fare ved benyttelse av vaskeklut-trikset.

Med Deep Water Bath tettes imidlertid ikke overløpshullet helt igjen. I stedet flyttes overløpsrenna litt høyere opp, og vips: Så kan du tappe noen ekstra centimeter med vann i badekaret, slik at også tærne holder varmen mens du nyter yndlingsprogrammet ditt på TV-en.

Det er ikke fullt ...


Med forbehold

Selv om Deep Water Bath helt sikkert kommer til å bli populær hos badenymfene, vil den neppe bli like tett omfavnet av de som har lyst til å redusere vann-, og dermed også strøm-forbruket...

Det er imidlertid også et par andre poeng som er verdt å nevne: Deep Water Bath bør kun brukes under oppsyn om du har barn i huset, og for å være på den sikre siden bør du også fjerne den etter bruk, sånn at ikke ungene lar seg friste.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Du bør selvsagt også prøvekjøre vannstanden med kroppen din oppi - ingen vits i å fylle badekaret til kanten, dersom det renner over når du synker nedi ...

Du kan kjøpe den for rundt 7 dollar (41 kroner) hos Amazon.com.