Vi har sjekket prisen på vanlige garderobeskap. Ikea og Strai er billigst. Foto: Matthieu Spohn / PhotoAlto
Vi har sjekket prisen på vanlige garderobeskap. Ikea og Strai er billigst. Foto: Matthieu Spohn / PhotoAlto Vis mer

Det billigste garderobeskapet

Vi har sjekket pris på garderobeskap med vanlige dører. Ikea og Strai er billigst.

Publisert
Sist oppdatert

God planlegging er essensielt når du skal investere i nytt garderobeskap, for å få en velfungerende garderobeløsning. Du bør skaffe deg en oversikt over hva det er du trenger oppbevaring til, og hvor mye plass du har til disposisjon.

Du kan lese mer om hva du bør tenke på i planleggingen av garderoben her.

For mange vil også prisen være et viktig tema: Hvor får du mest garderobeskap for pengene?

<strong>Vi har bedt om pris på et garderobeskap med denne eller tilsvarende løsning:</strong> Garderobeskap/stamme på cirka en meter, med doble slagdører (hvite, de rimeligste), høyde cirka to meter og en lang hylle, fire korte, samt stang for heng av klær.
Vi har bedt om pris på et garderobeskap med denne eller tilsvarende løsning: Garderobeskap/stamme på cirka en meter, med doble slagdører (hvite, de rimeligste), høyde cirka to meter og en lang hylle, fire korte, samt stang for heng av klær. Vis mer


Her er løsningen vi har sjekket prisen på

Vi har spesifisert en garderobeløsning som du kan se avbildet til høyre, og har bedt om pris på et skap med en innredningsløsning så lik denne som mulig, hos flere norske garderobeforhandlere.

I denne omgang har vi innhentet priser på garderobeskap med vanlige slagdører.

Vår garderobeløsning er et garderobeskap med bredde på en meter, og med garderobestang for heng av klær, samt hyller. Høyden på skapet er cirka to meter.

Les også: Ikke stol på garderobereklamene, og Ulovlige garderobe-annonser

Vi har altså bedt om pris på en løsning som er mest mulig lik den vi skisserer. Men vi tar høyde for at det vil være noe avvik mellom de ulike, ettersom vi ikke kan forvente at de har fullstendig like produkter. Noen vil ha skap som er 58 centimeter dype og 100 centimeter brede, mens andre kan være 60 centimeter dype og 99 centimeter brede. Kanskje er noen et par centimeter høyere enn andre.

Men i utgangspunktet er dette differanser som ikke spiller så stor rolle: Essensen her er at vi behøver et garderobeskap med heng og hyller, som måler cirka en meter i bredden.

Dette koster skapene

Det er universell dybde på de aller fleste skapstammer på 60 centimeter. Mange produsenter tilbyr også skap som ikke er så dype, gjerne rundt 40 centimeter dybde.

I denne prissammenlikningen har vi kun sett på priser på skapstammer med standard-mål, og vi har bedt om priser på løsninger med de billigste hvite dørene.

Merk deg følgende: Dette er de rimeligste løsningene hos de ulike leverandørene. Det vil være forskjeller på materialene hos de ulike, men dette har vi ikke sett på i denne sammenhengen. Vi har heller ikke tatt høyde for eventuelle kvalitetsforskjeller.

Sjekk ut følgende tips dersom du skal kjøpe ny garderobe: Se deg også rundt etter smarte løsninger - for det finnes en god del lure oppbevaringsløsninger som kan gjøre garderoben mer oversiktlig og brukervennlig.

Ikeas billigste
Ikeas billigste Vis mer


Her er prisene

Som du kan se av prisoversikten nedenfor: Ikea og Strai har det billigste tilbudet med vår løsning.

Kvik:
Skap med fronter av modellen Duro. 192 cm høyt, 12 centimeter sokkelhøyde. Kombiskap med fire hyller og bøylestang: 1.717 danske kroner. Ferdig skap må inkludere 2 x dekksider (631,88 dkk), sokkelsett (358,06 dkk) og håndtak (Crom håndtak, 51,83 dkk).

  Pris: 2.758,83 danske kroner - tilsvarende 2.770 norske kroner

Strai:
Kombiskap økonomi, med innredning. Skapet er flatpakket og 212 centimeter høyt.

  Pris: 1.490 kroner

Ikea:
Pax garderobe med Ballstad dører. To stammer á 50 centimeter (har ikke en-meters skap med vår forespurte innredning). 201 høyt. En stang og seks hyller. Håndtak er ikke med i prisen.

  Pris: 1.490 kroner

Skap med litt annen innvendig løsning:

<strong>Billigst fra Bohus:</strong> INA er 1 meter bredt og 2 meter høyt. Prisen inkluderer en hylle og stang, som på bildet. Pris: 999 kroner Foto: Bohus
Billigst fra Bohus: INA er 1 meter bredt og 2 meter høyt. Prisen inkluderer en hylle og stang, som på bildet. Pris: 999 kroner Foto: Bohus Vis mer


Bohus:
Kan ikke levere med vår ønskede innredning, har en-meters skap med en hylle og stang, i to ulike utførelser:

INA - det billigste skapet i spon, to meter høyt. Inkludert en hylle og en stang.

  Pris: 999 kroner
Z-up: Modulsystem i MDF, 2,20 meter høyt. Inkludert en hylle og en stang.
  Pris: 1.999 kroner

Skeidar:
Basic to-dørs garderobeskap, 99 centimeter bredt og 207 cm høyt. Hattehylle, skillevegg og tre smale hyller.

  Pris: 1.595 kroner

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer