Denne boksen er en luring

Et firkantet kinderegg.

<strong>SMART KONSEPT:</strong> Loftbox 101 huser en hel stue. Foto: Atelier Graff
SMART KONSEPT: Loftbox 101 huser en hel stue. Foto: Atelier Graff Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Av og til trenger man en krok for seg selv. Et sted å ta en lur, jobbe i fred, ta et møte. Men i trangbodde hjem, såvel som i moderne kontorer, er det ikke rom for slike stille kroker. Eller - det var.

Etterhvert har det dukket opp konsepter som gir deg flere funksjoner i ett, og som kan gi rom for eksempelvis stille kroker selv om ingen sånn krok er tilgjengelig i det daglige. Et av disse konseptene ser du bilder av her. Designet av Atelier Graff, ved designer Rainer Graff, byr Loftbox 101 på et løsningsalternativ.

Boks med en hemmelighet

Det som ser ut som en stor ottoman, og kan skyves rundt i rommet på hjul. Men dette er ingen forvokst puff. Boksen inneholder en hel sittegruppe med bord og høye rygger som skjermer mot omverdenen.

Foto: Atelier Graff
Foto: Atelier Graff
Foto: Atelier Graff
Foto: Atelier Graff
SMART KONSEPT: Loftbox 101 huser en hel stue. Foto: Atelier Graff


Møbelet er polstret, og rammeverket er av aluminium, som holder vekten nede. I den ene vangen finnes det også en innebygget monitor.

Designeren har spesielt hatt høyloftede rom for øyet, og sikter seg både mot private hjem og arbeidsplasser. Priser og tilgjengelighet foreligger det ikke opplysninger om.

Atelier Graff på nett: Her finner du mer informasjon.

Flere smarte møbler

Her er løsningen for deg som ikke vil eller kan henge TV på veggen på soverommet, og her en for deg som egentlig ikke har soverom en gang.

Og det er ikke bare sofakroken du får i en boks, her er kjøkkenvarianten.

Her en produktoversikt med møbler som gir mye, men tar liten plass, samt et tips til foreldre med badende småbarn. Sjekk også kloen som gir deg smart oppbevaring av store ting.

Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!