De rikes kjøkken

At Miele økte omsetningen med 20 prosent i fjor sier alt om temperaturen i den eksklusive delen av kjøkkenmarkedet. Her ser du årets toppnyheter fra Miele.

Når Miele inviterer til pressevisning hos den smått eksklusive kjøkkenspesialisten Kvänum møter selvsagt pressen opp. Men det var ikke bare god mat og festtaler som lokket de frammøtte, også Mieles nye og luksuriøse kaffemaskin og dampkoker ble behørig presentert.

Dampkoker

De rikes kjøkkenHvis du tror gass eller induksjon er det hotteste i kjøkkenmarkedet nå, har du ikke fulgt med i timen: Nå er det nemlig damping i komfyr som er det nye store hos de som liker å skille seg litt ut.

I følge Miele gir dampkoking både sunnere og mer smakfull mat, en heftig påstand selvsagt, men at det ser elegant ut er vi i hvert fall enig i. For oss med 10 tommeltotter er det også praktisk at den har automatisk menykoking. Her taster du bare inn hvilke ingredienser du skal bruke på displayet, og så gjør dampkokeren resten. Genialt, men så koster det også.

Prisen på DG 4080 starter rett over 12.000 kroner, avhengig av hvilken variant du velger.

Genial kaffemaskin

De rikes kjøkken


Den feteste nyheten fra Miele var imidlertid deres helautomatiske kaffemaskinen CVA 4060 med kvern til kaffebønner, og dampfunksjon til melk, som virkelig fikk fram smilene hos oss feterte pressefolk.

En timerfunksjon sørger også for at kaffen er klar, når du entrer kjøkkenet om morgenen.

Du får mer info og store bilder av Mieles nye produkter hos vår søsterpublikasjon dingz.no

Psst: dingz.no forutsetter bredbånd og en skjermoppløsning på minimum 1280 pikslers bredde!