Danmarks dyreste hus

Danmarks dyreste hus er nå til salgs: Cirka 70 millioner norske kroner må du ut med.

Publisert
Sist oppdatert

65,5 millioner danske kroner, eller cirka 70 millioner norske. Så mye koster Danmarks dyreste hus akkurat nå. Dette ifølge borsen.dk.

100.000 per kvadratmeter

125.000 per kvadratmeter

Huset ble lagt ut for salg fredag, og selgeren (Dreyergruppen) har allerede fått tre henvendelser fra interesserte kjøpere. Huset har en kvadratmeterpris på cirka 125.000 norske kroner. Dreyergruppen er kjent for å selge boliger i den dyre enden av skalaen.

<strong>Danmarks kanskje dyreste hus:</strong> 70 millioner kroner. <i>Bildekilde: Home.</i>
Danmarks kanskje dyreste hus: 70 millioner kroner. Bildekilde: Home. Vis mer


I Danmark er det vanlig å oppgi en utbetalingspris, og en brutto- og nettoytelse per måned. Utbetaling er det man skal "levere" kontant, og brutto- og netto viser til månedlig ytelse, med og uten skatt.

Få hytte i Danmark

Utbetalingen på denne boligen er cirka 3,5 millioner kroner. Videre er brutto- og nettoytelse henholdsvis 425.000 og 330.000 kroner. Med andre ord en ikke helt vanlig husleie.

Velger man avdragsfritt lån, vil man klare å redusere månedlig ytelse med nesten 100.000 kroner. Noe det jo kan være verdt å ta med seg, selv om det vil svi på sikt...

Whiskeybeltet

Praktvillaen ligger i whiskeybeltet i Danmark, i Hellerup nord for København. Men så har man jo også direkte utsikt over Øresund, og sikkert helt til Sverige...

Kilde: www.borsen.dk.

Mer om boligpriser:


Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer