DAB-moro for alle penga

Ikke bare har mange DAB-radioer vært dyre, de har vært kjedelige også. Ingen heldig kombinasjon når ny teknologi skal lanseres... Heldigvis har ting forandret seg.

DAB-moro for alle penga
[Ugjyldig objekt (NAV)]


Det er ikke lenger noen tvil om at DAB-teknologien kommer, det eneste spørsmålet som gjenstår er egentlig når FM-sendingene skrus av for godt.

I praksis betyr det at enhver radio du kjøper i dag, eller i tiden framover, bør ha en innebygget DAB-tuner. Men hva kan du velge i?

Trykk her for å se nye og kule DAB-radioer.

Bedre og morsommere med DAB

- At DAB-salget ennå ikke har tatt av er ikke så rart, sa HC Andersen fra HCAG til DinSide på IFA-messen. Både priser, og ikke minst utvalget av tilgjengelige radiomodeller, har truffet markedet feil, fortsetter Andersen.

- Nå er det imidlertid spennende tider. For ikke bare begynner kvaliteten på DAB-innholdet å ta seg opp, også designet på radioene er nå langt mer spennende enn før. Dermed er det bare vår jobb som gjenstår; nemlig å gjøre kundene klar over hvilke fordeler DAB-teknologien gir - og den utfordringen skal vi takle, avslutter en engasjert Andersen.

Fordeler med DAB:

  • Mulighet for flere kanaler

  • Bedre lydkvalitet, uten forstyrrelser. Enten har du lyd, eller så har du det ikke. Perfekt i bil.

  • Enklere å bruke: I stedet for å huske frekvenser velger du fra listen over tilgjengelig kanaler

  • Nye tjenester gir deg informasjon på norsk i radioens display: For eksempel låt, artistnavn og nyheter. Enkelte modeller lar deg også spole tilbake i sendingene og gjøre opptak.

Trykk her for å se nye og kule DAB-radioer.