Comoyo View fikk et kort liv. Fra 1. november er det slutt fra den Telenor-eide streamingtjenesten. Foto: Comoyo
Comoyo View fikk et kort liv. Fra 1. november er det slutt fra den Telenor-eide streamingtjenesten. Foto: ComoyoVis mer

Comoyo View legges ned

Streamingtjenesten kom aldri ut av betatesting.

Telenors fot i streamingdøra fjernes og 40 ansatte fikk i går beskjed om at de mister sine arbeidsplasser, skriver Dagens Næringsliv.

Comoyo lanserte i begynnelsen av juni sin streamingtjeneste Comoyo View. Det skulle utvikles apper til flere plattformer og det skulle skje i løpet av sommermånedene.

Flere apper har imidlertid latt vente på seg, og nå er det altså klart at det norske streamingprosjektet er over.

Må du bytte streamingtjeneste? Her er vår streaming-guide

Ut oktober

Comoyo-kunder vil få tilgang til tjenesten ut abonnementstiden sin. Dette gjelder også kunder som betalte for ny måned i dag.

– Tjenesten legges ned fra 1. november, men det blir ingen flere kostnader ut over det kundene har betalt i dag. Så om de har betalt fram til 5. oktober vil de få resten av måneden gratis, slik at de får sett ferdig innholdet de har begynt på, sier Hanne Knudsen, pressekontakt i Comoyo til DinSide.

Da Comoyo View ble lansert lovet de flere apper, blant annet til Xbox. Nå legges tjenesten ned. Foto: Gaute Beckett Holmslet
Da Comoyo View ble lansert lovet de flere apper, blant annet til Xbox. Nå legges tjenesten ned. Foto: Gaute Beckett Holmslet Vis mer


I morgentimene torsdag kunne man fortsatt bli ny kunde, men denne lenken ble fjernet, og erstattet med informasjon om nedleggelsen.

Les mer om nedleggelsen på Digi.no

Sendes til C More

Mye av innholdet på Comoyo View kommer gjennom en avtale med C More. Da er det kanskje ikke så rart at eksisterende kunder blir sluset videre til Filmnet - C Mores egen streamingtjeneste.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Se også: TV-en som setter ny standard

"Før vi stenger vil våre abonnenter få tilgang til å teste Filmnet.no, som distribuerer C More Film-innholdet du ser hos oss. En verdikode blir send i epost til deg før vi skrur av Comoyo View", skriver Comoyo på sine nettsider.

Men for Comoyo View er det altså slutt 1. november.