Canal Digitals HD-PVR blir ny

Og har du parabol skjer det allerede i løpet av onsdagen.

Både vi i DinSide og våre lesere har til tider irritert oss grundig over Canal Digitals HD-PVR-boks fra Sagem, men etter en lang rekke oppdateringer har den heldigvis fungert bedre og bedre.

Nå skal den imidlertid bli enda enklere i bruk og få flere funksjoner. Og den helt nye oppdateringen kommer allerede onsdag morgen.

Hva får du?

I følge Canal Digital vil den nye programvaren blant annet gi deg:

  • Helt ny og bedre programguide,
  • enklere og mer brukervennlige menyer,
  • bedre funksjonalitet for serieopptak,
  • enklere styring av foreldrekontroll,
  • og ikke minst: Mulighet for filmleie via bredbånd.
Det er også verdt å vite at oppdateringen ikke skal fjerne dine eksisterende opptak som per dags dato ligger på harddisken. Du bør imidlertid være klar over at dine egne lister med favorittkanaler må opprettes på nytt, og at enkeltopptak og serieopptak frem i tid må programmeres på nytt. PIN-koden for brukerkontroll vil forøvrig settes til 1234 etter oppgradering, men du kan naturligvis endre tilbake til egen kode om ønskelig.

Foto: Faksimilie - Canal Digital
Foto: Faksimilie - Canal Digital
Foto: Faksimilie - Canal Digital
Foto: Faksimilie - Canal Digital

Se skjermbilder av de nye TV-menyene i bildespesialen:Når kommer det?

Alle Canal Digitals parabol-kunder med HD-PVR vil kunne ta i bruk den nye softwaren fra og med onsdag 8. september, og siden endringene er så store kan det også lønne seg å laste ned den nye bruksanvisningen fra denne adressen.

Artikkelen fortsetter under annonsen

DinSide kommer selvsagt til å prøve de nye funksjonene, og vil publisere vår vurdering så raskt som mulig. Følg med altså!

Filmleie, også for parabolkunder

Lanseringen av Linux software gjør det også mulig å tilby filmleie til Canal Digitals parabol-kunder via Canal Digital GO. Betingelsen er likevel at du må ha både HD-PVR og bredbånd i husstanden. Merk deg likevel at dette foreløpig er i betafasen:

- Det er viktig å understreke at filmleie via bredbånd er en test-versjon, sier Kenneth Tjønndal Pettersen fra Canal Digital. Vi har likevel funnet det riktig å la våre kunder teste filmleie allerede nå, for på den måten å kunne ta kundenes ønsker, opplevelser og erfaringer med tjenesten med i den videre utviklingen av vårt filmleie-tilbud, fortsetter Tjønndal.

Les mer om Canal Digital Video On Demand her

DinSide kommer selvsagt til å prøve de nye funksjonene, og vil publisere vår vurdering så raskt som mulig. Følg med altså!