Foto: Øyvind Paulsen
Foto: Øyvind Paulsen Vis mer

Canal Digital lanserer 3D-TV

Viasat lanserte 3D-TV først, men nå er endelig ventetiden over for Canal Digitals kunder. Også Web-TV-løsningen har blitt oppdatert.

Publisert
Sist oppdatert

Canal Digital er kjent for å være tidlig ute med nyheter, så når Viasat lanserte 3D-TV allerede i desember ble de garantert irritert.

Nå er de imidlertid på banen.


Første 3D-sending 19. mars

Det er i første omgang sportssendinger som blir prioritert fra Canal Digital, og først ut er Madrid-derbyet mellom Real Madrid og Atletico Madrid lørdag 19. mars.

- Denne kampen markerer starten på vår 3D-satsing og vi vil i tiden fremover tilby våre kunder stadig mer innhold i 3D, sier Petter Carlsen - adm.dir i Canal Digital Norge.

Deretter står Allsvenskan-derbyet mellom Djurgården og AIK på sendeplanen mandag 4. april, før verdens største klubboppgjør "El Clasico" mellom Real Madrid og Barcelona vises senere i april.

3D-sendingene vil vises på CANAL+ Extra HD, parallelt med at kampene også vises på CANAL+ Fotball og CANAL+ Sport HD.

Men ikke alle får se den første kampen i 3D

Merk deg at det kun er Canal Digitals parabolkunder som får 3D-funksjonen nå i første omgang. Fra og med neste kamp, altså Allsvenskan-derbyet Djurgården-AIK mandag 4. april, vil imidlertid også 3D-sendingene distribueres til Canal Digitals kabel-tv-kunder.

(Merk deg at til det kun blir kabel-TV kunder i "utvalgte regioner" som får 3D-muligheten, og at det foreløpig ikke er spesifisert hvilke regioner som prioriteres.)

For å kunne se 3D-sendingene må du i tillegg ha:

  • Canal Digitals HD-dekoder eller HDPVR.
  • I tillegg må TV din ha 3D-funksjon, og 3D-briller

Flere nyheter fra Canal Digital

I februar hadde vi en stor sak om alle nyhetene Canal Digital skulle lansere i løpet av 2011, inkludert deres nye Web-TV løsning. Og i natt ble den rullet ut til Canal Digitals kabel- og parabolkunder:

- I tillegg til bonusfilmer og leiemuligheter, inneholder den nå også program- og TV-serier du har gjennom ditt TV-abonnement, sier informasjonsdirektør Kenneth Tjønndal Pettersen i en e-post til DinSide.

- Fra MinSide kan du også tilleggsbestille enda flere serier og programmer fra enkelte TV-kanaler, som for eksempel Discovery og Travel Channel.

- Vi har også en ny løsning for Tippeligaen live på Web, fortsetter Tjønndal Pettersen; - Du bruker MinSide til aktivering av GO-portalen, og blir du en MinSide bruker og en aktivert portal-bruker, vil alle premium kunder få fri tilgang til Tippeligaen på web.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer