Canal Digital gjør det enkelt å pimpe parabolen

Og spør du oss har den flate antennen aldri sett bedre ut. Hvorvidt naboen er enig er riktignok en helt annen sak, men her fins det mange alternativer.

<b>HER BOR DET EN VIF-SUPPORTER:</B> Nå er det enkelt å vise naboen hvem du heier på.  Foto: ØYVIND PAULSEN
HER BOR DET EN VIF-SUPPORTER: Nå er det enkelt å vise naboen hvem du heier på. Foto: ØYVIND PAULSENVis mer

Selv om flate satelittantenner ikke er noe nytt, var det først i fjor høst at Canal Digital gjorde dem tilgjengelige for sine kunder til en rabattert pris. Det nye nå, er at de gjør det enda enklere å sminke utseendet på den.

LES OGSÅ: Slik monterer du Canal Digitals flate parabol-antenne

Mest populær i byene

- Den flate antennen har blitt tatt godt imot av kundene, sier Kenneth Tjønndal Pettersen, informasjonsdirektør i Canal Digital Parabol til Dinside. I praksis velger nå 20 prosent av kundene den flate versjonen, det er et høyere tall enn vi hadde forventet.

- Vi synes også det er interessant at hovedtyngden av de som går for den flate modellen bor i de store byene, altså Oslo, Bergen og Trondheim. Det er kanskje et tegn på at de er litt mer interessert i hvordan antennen ser ut, eller hva naboene synes, avslutter han.

Vis naboen hvem du er

Via nettsidene til Canal Digital kan du enten laste opp ditt eget bilde, utforske dine kreative egenskaper og lage et eget design, eller du kan velge mellom ulike ferdigmaler, farger og fonter.

KLUBB-LOGO:  Foto: ØYVIND PAULSEN
KLUBB-LOGO: Foto: ØYVIND PAULSEN Vis mer


For fotballinteresserte er det også verdt merke seg at du kan velge mellom klubblogoer fra fotballklubbene i Tippeligaen og Obos-ligaen.

Selv valgte vi selvsagt den fineste logoen av dem alle til vår antenne.

Slik gjør du det

Monteringsprosessen er enkel. Alt du trenger å gjøre er å ta av beskyttelsen på baksiden av logoen sånn at teipen kommer fram. Deretter er det bare å begynne i ett av hjørnene og rulle den på plass, samtidig som du presser bort eventuelle luftbobler.

ENKELT: Ta bort beskyttelsen på baksiden, og rull ut. Foto: ØYVIND PAULSEN
ENKELT: Ta bort beskyttelsen på baksiden, og rull ut. Foto: ØYVIND PAULSEN Vis mer


Men har det noe så for signalkvaliteten? Nei, signalmåleren vår viste den samme styrken både før og etter monteringen. Hadde vi derimot montert en LSK-logo vil vi imidlertid anta at Tippeligaen hadde gått fra full HD til sort-hvitt i SD-kvalitet, så den må du eventuelt prøve på egen risiko.

Pris: Prisen per design er 49 kroner, og så kommer frakt på 49 kroner i tillegg. Totalprisen på en stykk vil altså ligge på 98 kroner.

TIPS: Hvis du ikke har lyst til å betale, kan du selvsagt også male antennen i akkurat den fargen du ønsker.

FØR & ETTER. Foto: ØYVIND PAULSEN
FØR & ETTER. Foto: ØYVIND PAULSEN Vis mer