Premier League profiler,(f.v) Aleksander Schau, Morten Langli, Øyvind Alsaker, Erik Thorstvedt, Jon Hartvig Børrestad, Lars Bohinen, Thomas Aune   Foto: TV2
Premier League profiler,(f.v) Aleksander Schau, Morten Langli, Øyvind Alsaker, Erik Thorstvedt, Jon Hartvig Børrestad, Lars Bohinen, Thomas Aune Foto: TV2Vis mer

Canal Digital fortsetter med Premier League

Nyheten fotballfrelste TV-seere har ventet på.

Skrekkslagne Canal Digital-kunder kan få hvilepulsen tilbake: Premier League fortsetter hos Canal Digital.

Dagens pressemelding kommer til å glede fotballinteresserte Canal Digital-kunder, for fram til i dag har det sett svært mørkt ut med tanke på engelsk fotball i TV-skjermen.

Men i dag ble altså avtalen du har ventet på inngått.

En gladnyhet også for Canal Digitals kabel-kunder, etter at selskapet reklamerte med fotball-VM i HD, men hadde det dårligste tilbudet for sine kabel-kunder.

Både kabel og parabol


Distribusjonsavtale med TV 2 sikrer deg altså tilgang til Premier League de tre neste årene, og TV 2s tre nye Premier League kanaler i HD vil alle bli tilgjengelig for Canal Digitals kunder, enten de nå har kabel eller parabol.

- Vi har over lengre tid snakket med TV 2 og er nå glade over å ha kommet frem til en helhetsløsning som begge parter er fornøyd med, sier Svein Erik Davidsen, adm.dir i Canal Digital i en pressemelding. - Men viktigst av alt er at vi begge vet dette vil glede mange fotballfrelste tv-seere. Det er en naturlig forventning hos våre kunder at de skal finne denne type kvalitetsinnhold hos oss og slike forventninger skal vi innfri. Vi har alltid distribuert Premier League og det er en stolt fotballtradisjon som vi nå bringer videre, avslutter Davidsen.

Les også hvilken digitalTV-leverandør som gir deg det beste HD-tilbudet.

Tre nye kanaler i tre år


Det er altså de TV 2-sendte Premier League-kampene fra og med sesongen 2010/2011 til og med sesongen 2012/2013 som nå er i boks.

TV2 har totalt opprettet tre nye HD-kanaler eksklusivt for Premier League: Hovedkanalen TV 2 Premier League HD vil sende 24 timer i døgnet. Sendingene vil bestå av direktesendte kamper, engelskproduserte programmer og egenprodusert materiale fra TV 2-sporten.

De andre to HD-kanalene, TV 2 Premier League HD2 og TV 2 Premier League HD3, vil vise direktesendte kamper.

Her ser du fotball-VM