Bruk knivmagnet til oppbevaring av bits og bor

Så enkelt at vi burde kommet på det selv.

Lei av å miste bits og bor? Det er ikke til å komme forbi - vi har mistet et par bits og bor opp igjennom årene. Uansett hvor flinke vi tror vi er til å putte ting tilbake på sin rettmessige plass, er det tydeligvis litt vanskeligere enn vi tror.

Guide: Slik får du orden i verktøyet ditt

Det mest irriterende er kanskje at det selvfølgelig er de vanligste bitsene vi mister. De vi bruker oftest. Og når vi skal kjøpe nye, må vi kjøpe en full pakke, slik at vi ender med to - og tre av de typene vi aldri har brukt.

Løsningen fant vi på Lifhacker.com. Bits og bor fester du enkelt på en knivmagnet. Du har kanskje en på kjøkkenet allerede? Fordelene er mange - ikke bare er det lett å sette dem på plass, de er også enkelt tilgjengelig. For oppbevaringen til bits og bor har en tendens til å være litt klønete å frigjøre dem fra. Vi har brukket mer enn ett fint bor i forgjeves forsøk på å få dem ut av esken.

Bør du eie eller leie verktøyet?

Tips: Hvorfor begrense seg til bits og bor? Små skrujern og hammere, stemjern eller dor - det verktøyet du bruker oftest, hvorfor ikke ha det lett tilgjengelig, i stedet for å måtte gå i verktøykassen hver gang du skal fikse noe

Har du et smart oppbevaringstips? Del med oss - og andre lesere - i debatten under

Hvor handler du verktøyet ditt?