Bosch IXO Gourmet

Med det nye tilbehøret til Bosch' mini-drill, blir det tøft å lage mat.

Bosch IXO Gourmet kommer i en stor gaveboks i metall, med pepperkver, vinopptrekker og ladestasjon med ekstra bits. Helt til venstre ser du den ekstra toppen til pepperkvernen som lar deg bruke den manuelt.  Foto: Per Ervland
Bosch IXO Gourmet kommer i en stor gaveboks i metall, med pepperkver, vinopptrekker og ladestasjon med ekstra bits. Helt til venstre ser du den ekstra toppen til pepperkvernen som lar deg bruke den manuelt. Foto: Per Ervland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Er du blant dem som liker å imponere? Ikke bare med maten du lager, men like mye med utstyret - når maten serveres? Bosch IXO Gourmet lar deg kverne pepper, salt eller krydder og åpne vinen med en skrutrekker.

Guide: Hvor mange driller trenger du?

Den nye IXO Gourmetpakken inneholder en vanlig skrutrekker, ti bits, ladestasjon, samt pepperkvernen IXO Spice og vinopptrekkeren IXO Vino som kan kobles til skrutrekkeren. I tillegg følger det med en ekstra topp til pepperkvernen som lar deg bruke den manuelt, uten skrutrekkeren.

Ikke bare bor, skru og trekk: Smarte ting du kan gjøre med drillen din

Verdens mest populære

Vi har tidligere testet IXO Vino. Denne er nå i et nytt design som matcher pepperkvernen, og konklusjonen er den samme nå som da: Noen vinflasker åpnes lett, mens andre ganger trenger vi noe mer kraft enn det IXO-trekkeren kan by på. Heldigvis kan den også festes til kraftigere driller.

IXO Spice er det siste tilbehøret til skrumaskinen som kan sies å være verdens mest populære. Siden lanseringen i 2003 har det blitt solgt mer enn 11 millioner enheter globalt - 700.000 av dem i Skandinavia. Den kan kverne salt, pepper og også tørkede urter - enten du vil smaksette viltsausen med enebær - eller tomatsausen med chili.

Alt du trenger å gjøre er å fylle på kvernen, skru på lokket, og plugg inn i skrutrekkeren. Selv om det er en elektrisk pepperkvern, krever det fortsatt to hender: Du må holde fast kvernen med den ene hånden, og så starter og stopper du kverningen med skrutrekkeren.

Se bare her:


Sjekk også dette smarte trikset som lar deg fylle kvernen uten å søle ut halvparten.

Når utstyret blir en snakkis

Det sies at mannens inntog på kjøkkenet har ført til et stadig større fokus på utstyret. For det er viktig å ha utstyret i orden? Denne siste utgaven av Bosch' populære IXO skrutrekker (eller Billy-fikseren, som vi gjerne liker å kalle den) frir kanskje ikke til dem som allerede har perfeksjonert sous-vide teknikken - de har vel allerede en annen elektrisk variant, eller den klassiske kvernen fra Peugeot med livstidsgaranti.

Det er imidlertid den perfekte gave til dem som liker at utstyret er en snakkis, som liker det lille ekstra - og ikke minst som en gadgetgulrot til dem som aldri får skrudd sammen den bokhyllen som står i garasjen...

Skal vi trekke for noe, er at du ikke får kjøpt pepperkvernen løs. Har du allerede IXO Vino har du nå to av denne, og to av selve skrutrekkeren. Dette gjelder også dersom du ønsker å kjøpe annet tilleggsutstyr, som tuppen som lar deg bore i vinkel. For hvor mange IXO-trekkere trenger du egentlig?

IXO Gourmet kommer til butikkene i løpet av oktober. Med i settet er pepperkvernen IXO Spice, samt vinopptrekkeren IXO Vino i nytt design. I tillegg får du ladestasjon, og ti bits. Veiledende utsalgspris er 598 kroner.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer