Bordet som lader telefonen din

Bare plugg inn en mottaker, og vips så lades den.

Foto: Kinnarps
Foto: Kinnarps Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hvor er den &¤%/&(/ mobilladeren nå, da? Kjenner du deg igjen? Det er alltid når mobilen din er i ferd med å gå helt tom for strøm at du ikke finner laderen.

Og når vi først snakker om laderen er den bare nok en ledning som skaper kaos og rot.

Vekk med kabelrotet!

Nå lover Kinnarps at de har løsningen på problemet. De presenterer et arbeidsbord med trådløs lading til mobilen din.

Foreløpig er løsningen tilpasset mobiltelefoner, men Kinnarps ser for seg at de snart vil kunne tilby møbler med trådløs lading av laptoper og ipad-er også.

Har du iPhone med kort ladeledning? Liten billig dings løser problemet

Ute og hjemme

Kinnarps håper at både hjemmekontoret, arbeidsplassen, kafeer, tog og flyplasser vil bli utstyrt med de trådløse ladebordene. Og det hadde jo vært supert om du kunne satt deg ned på yndlingskafeen og surfet i vei uten å måtte drasse med deg ledninger, eller måtte pakke sammen når laptopbatteriet var flatt.

Sett en mottaker inn i mobilen, og legg den på bordet. Dermed ldes den uten en tråd... Foto: Kinnarps
Sett en mottaker inn i mobilen, og legg den på bordet. Dermed ldes den uten en tråd... Foto: Kinnarps Vis mer


– Trådløs lading er en stor nyhet for alle som er opptatte av å ha fleksible arbeidsplasser. Mobiltelefonen og pc-en er vår tids aller viktigste arbeidsverktøy, derfor ser vi på denne nyvinningen som strategisk viktig for oss, sa produkt- og markedsdirektør Per Henriksen i Kinnarps i en pressemelding.

Spar strøm, og slipp tomt batteri: Lag en ladestasjon

Finsk oppfinnelse

Ladesystemet Kinnarps bruker i bordene heter PowerKiss, og er utviklet av finske designere. Det består av en sender som plasseres under bordplaten, og så trenger mobilen din en sender som du setter inn der du vanligvis plugger inn laderen din. Legg mobilen på bordet over senderen, og ladingen starter.

Både Kinnarps og PowerKiss har stor tro på at det vil slå an i dagens arbeidshverdag, hvor vi med mobil, laptop og trådløst nett i prinsippet kan jobbe fra hvor som helst. For eksempel finnes PowerKiss på flere av Wayne's Coffees kafeer i Stockholm. Les mer om teknologien hos PowerKiss.

Det er ikke sikkert det er aktuelt for deg å kjøpe et helt møbel for å slippe unna laderne. Kinnarps har heller ikke gått ut med prisen på disse ladebordene. Det finnes imidlertid flere varianter av ledningsløse ladesystemer. Les mer om amerikanske Powermat i denne artikkelen.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer