Som storebror BeoVision 10 46 er 10 32 kvadratisk i formen. Foto: Øyvind Paulsen
Som storebror BeoVision 10 46 er 10 32 kvadratisk i formen. Foto: Øyvind Paulsen Vis mer

B&O: BeoVision 10 32

46 og 40-tommerne i BeoVision 10-serien får nå en lillebror.

Publisert
Sist oppdatert

Bang & Olufsen vekker intens debatt blant DinSide-leserne, og det kommer helt sikkert til å skje denne gangen også. BeoVision 10 32 er nemlig like lekker som sine storebrødre, og det ser du også på prislappen - som starter på 33.000 kroner.

I dagens marked kommer vi ikke utenom at det er ekstremt mye penger. Vi finner faktisk ingen andre 32-tommere som er i nærheten om vi søker på prisjakt.no, og må faktisk opp til Samsungs rålekre 9000-serie i hele 46-tommers størrelse for matche prislappen.

Med dette i bakhodet er det altså ingen tvil om at BeoVision 10 32 blir for spesielt interesserte, men de er det faktisk mange av. I følge Bang & Olufsen er nemlig BeoVision 10-serien en salgssuksess allerede.

Les testen av BeoVision 10 46 her

Synes du dette blir for dyrt? Hold ut: Flere billig TV-er er nå på vei inn til test-labben!

Så hva får du?

Bortsett fra størrelsen er BeoVision 10 32 lik sin storebror 10 46, og det betyr at du får et stort deksel under selve panelet hvor alle høyttalerne ligger. Panelet kan også byttes ut med andre farger om du ønsker det. Svart følger med når du kjøper TV-en, i tillegg kan du velge mellom blå, mørk grå, sølv, oransje, og hvit,

BeoVision 10-32 har et aktivt, toveis høyttalersystem, og til TV-lyd å være har vi ikke hørt noe som er bedre. Ønsker du enda mer lyd kan du også koble til to ekstra høyttalere og en subwoofer.

Størrelsen gjør at TV-en passer bra i en mindre leilighet, og TV-en skal aller helst henges på veggen. Veggfestet monteres også her på siden av TV-en, slik at du kan dreie den ut fra veggen som en dør (altså fra venste eller høyre).

Vi lot oss også imponere av B&Os nye dokkingstasjon: BeoSound 8

32-tommersversjonen er en full HD-TV med LED-bakgrunnsbelysning (edge-type), og har både tilkobling via Master Link og DVB-HD-modul (=RiksTV, Canal Digital kabel & satelitt).


Minispesifikasjoner fra B&O:

Veil. utsalgspris 33.000, inkludert Beo4-fjernkontrollen og DVB-HD modul
Dimensjoner (H x B x D) 81,4 cm x 74,2 cm x 6,4 cm (Bygger cirka 6,9 cm ut fra veggen med veggfeste). Vekt er 27 kilo.
Farger: Kabinett: Svart, hvit og rammen er i sølv
32" 16:9 TFT LCD edge-type LED baklys, antiglare-overflate og lavrefleksbelegg, fargevisning 16,7 millioner
Oppløsning er 1920 x 1080 piksler (full HD), og oppdateringsfrekvensen er 100Hz
32-tommeren har forøvrig 3 HDMI-innganger.

Les testen av BeoVision 10 46 her

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer