Bli rik med prisgaranti

Elkjøp skryter av 30 dagers prisgaranti, og er blant flere som lover deg differansen utbetalt i cash hvis du finner varen billigere hos konkurrentene. Hvor god er du til å følge opp? Vi gir DVD-film og bok til de som sparer mest.

[Ugjyldig objekt (NAV)]

Som Elkjøp sier det:
"Ikke noe er så ergerlig som å kjøpe noe den ene dagen, for så å finne det billigere et annet sted neste dag."

Løsningen for de store kjedene er å friste kundene med en prisgaranti. Finner du det samme produktet til lavere pris i en annen butikk, får du tilbake mellomlegget der du kjøpte varen.

At det ikke alltid er like fantastisk i virkeligheten er likevel et lite minus. Av og til har visse store kjeder enerett på bestemte modeller, og en prisgaranti vil i slike tilfeller være lite verdt.

Dette til tross - det er faktisk mulig å spare penger på å følge opp prisgarantien. En av våre lesere fikk nemlig igjen over 4400 kroner.

Er du like god - eller bedre, kan du vinne DVD-film og bok av oss.

Delta i konkurransen

Illustrasjonsfoto Vis mer

Skriv inn hvor mye du har spart ved å benytte deg av prisgarantiene i diskusjonsgruppen nedenfor. Du må oppgi hvilket produkt du har kjøpt, butikken hvor du handlet, pris, hvor du fant det billigere - og hvor mye du sparte på å benytte deg av prisgarantien.

På fredag vil vi kåre tre vinnere som alle får hver sin utgave av Tom Clancys roman "The Bear and the Dragon" samt en DVD-film.

Lykke til :-)

Vilkår hos Elkjøp

Vi har sett på vilkårene i prisgarantien til Elkjøp:

  • Prisgarantien gjelder ALLE varene de har, og gjelder i 30 dager fra kjøpsdato. Prisgarantien forutsetter også at produktet er å få kjøpt hos en av deres "lokale" konkurrenter.

  • Prisgarantien gjelder i de vanlige utsalgene, og i deres nettbutikk.
NB: I utgangspunktet gjelder ikke prisgarantien til Elkjøp dersom du finner varen billigere i nettbutikker. Kilder i Elkjøp sier imidlertid at det er vanlig praksis å la prisgarantien gjelde også overfor nettbutikker.

Moralen er altså at du uansett bør prøve deg - du har ingenting å tape, mens Elkjøp har alt å vinne på å gjøre deg fornøyd.