Biltema vår/sommer 2011

Også Biltema kommer med ny katalog om våren

Kataloger virker. Leter man etter noe som kan løse et problem er det få ting som slår en godt organisert katalog. Enten det gjelder festemidler, verktøy, deler, tilbehør eller ganske enkelt fristelser - katalogen er din venn. Dessuten gir kataloger idéer og inspirasjon.

Biltema har nylig sluppet sin vår- og sommerkatalog, og byr på 484 sider som spenner over et stort register. Biltema skiller seg ut fra de andre to store mekk-hjem-og-dings-varehusene med sitt fokus på bildeler og bilrelatert verktøy, men det er bare fram til side 170 i katalogen. På resten av de over 300 sidene finner vi alt mulig annet til båt, hus, hjem, kontor og fritid.

Katalogen er i kjent stil og har mye til felles med butikkene. Det er ikke mye feminint jåleri over presentasjonen verken på papir eller i butikk, men det fungerer. Utvalget er stort og man får gode idéer ved å gå omkring både i butikk og mellom katalogsidene.

Se også hva vi synes om den nye katalogen til Clas Ohlson

De tunge tingene

For de som har en stor garasje og foretrekker å mekke bil eller andre kjøretøyer selv, har Biltema nå et tungt tilbud - en hydraulisk sakseløfter som klarer 3 tonn.

 Foto: Biltema
Foto: Biltema Vis mer


Den bygger ikke mer enn 105 mm i høyden når den er på laveste nivå, maks løftehøyde er en hel meter, eller 1000 mm som Biltema skriver.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Prisen er 17.999 kroner

Av andre potensielt tunge ting finner vi en ny betongblander, som når den er tom ikke veier mer enn 26 kilo.

 Foto: Biltema
Foto: Biltema Vis mer


Den rommer 63 liter og motoren bruker beskjedne 220 watt.

Prisen er 1.599 kroner

På samme katalogside finner vi også en voksen versjon av en fliskutter med kraftig motor på 1.100 watt. Med denne kan du kutte hva som helst opp til betongheller på maks 60 mm tykkelse.

 Foto: Biltema
Foto: Biltema Vis mer


Dette er en våtkapper og kjølevannspumpen kan flytte opptil 600 liter i timen.

Prisen er 3999 kroner

Nå får du også handymannkatalogene på iPhone/iPad. Det er praktisk og enkelt, men har et par haker.

Sommerlig uteliv

En av de største norske folkesportene, som man ikke normalt blir anpusten av, er grilling. Biltema har mange tilbud til dyrkerne av denne sporten, både klassikerne som foretrekker de tradisjonelle kullvariantene og de utålmodige som velger gassgrill.

 Foto: Biltema
Foto: Biltema Vis mer


Hvis du ikke heller vil lage tønnegrillen selv, har Biltema nå en kjekk liten sak med doble grillrister som lar deg variere mellom direkte grilling og mer skånsom ettergrilling.

 Foto: Biltema
Foto: Biltema Vis mer


Prisen er 799 kroner

En rimelig gassgrill er også nye av året, og er utstyrt med 3 brennere, elektronisk tenning og grillrist av støpejern.

Ellers er konstruksjonen i stål og gummintre.

 Foto: Biltema
Foto: Biltema Vis mer


Prisen er 1.599 kroner

Skulle være ikke slå til, kan du sikre deg med det nye partyteltet til Biltema. Dette er en ganske stor variant med plass til et eller annet sted mellom 16 og 20 mennesker, avhengig av stol- og skulderbredde.

 Foto: Biltema
Foto: Biltema Vis mer


Prisen er 1.899 kroner

For å kompensere for kaloriinntaket kan man ta sykkelen fatt, Biltema har også i år en av markedets billigste sykler, som de importerer i store antall.

 Foto: Biltema
Foto: Biltema Vis mer


Kan du skru den sammen selv koster den deg ikke mer enn 749 kroner, hvis Biltema gjør jobben må du ut med et par hundrelapper til.

Oppussing og snekring

Nytt av året for de som også bruker sommeren til oppussing er en tapetfjerner. Den løsner tapeten ved hjelp av vanndamp, deretter er det lett å fjerne den.

 Foto: Biltema
Foto: Biltema Vis mer


Prisen er 259 kroner og en full tank vil vare i opptil 70 minutter.

I stedet for pensel og rulle kan du bruke den elektriske sprøytepistolen ES 600, som gir et raskt og jevnt resultat. Dessuten kommer den til i alle kriker og kroker.

 Foto: Biltema
Foto: Biltema Vis mer


Beholderen rommer 0,7 liter og slangen er 1,8 meter lang.

Prisen er 399 kroner

Et verktøy mange ikke vet at de har eller kommer til å få bruk for er det oscillerende multiverktøyet. Biltema har allerede hatt den batteridrevne varianten, ny av året er en kraftigere sak som du plugger i kontakten.

 Foto: Biltema
Foto: Biltema Vis mer


Prisen er 429 kroner

For arbeide som krever presisjon har Biltema nå to nye måleverktøy, som brukes til å sjekke henholdsvis tykkelsen eller om en flate er plan.

Det digitale skyvelæret har lange armer og kan brukes på større gjenstander, som f.eks. bremseskiver.

Indikatorklokken er utstyrt med magnetfot og kan måle planhet på f.eks. bremseskiver eller topplokk osv.

Biltema vår/sommer 2011


Prisene er 299 kroner for skyvelæret og 199 kroner for indikatorklokken

Hva med et nytt lokk?

Dolokket er en viktig gjenstand, som i blant er gjenstand for debatt om hvilken stilling det skal befinne seg i etter bruk.

Disse variantene lukker seg lydløst, så ingen kan avsløre bare med hørselen om lokket eller ringen faktisk blir lukket etter bruk.

De to variantene er enten helt i plast eller i plast med metallhengsler.

 Foto: Biltema
Foto: Biltema Vis mer


Prisene er henholdsvis 199 kroner og 299 kroner.

Og du kan enkelt bytte toalettsete selv.