Biltema høst/vinter 2013/14

Katalogen vokser og hundrevis av nyheter er med.

Høsten er tiden for nye kataloger, nå har også Biltema sluppet sin nye katalog for høst og vinter.

Nyhetene er stort sett spredt ut over alle vareslag, det er ingen store endringer i varutvalget generelt. Biltemas profil er ikke like striglet som Clas Ohlson, og du finner fremdeles ikke Biltema i storbyenes sentrumsgater, du må ut av byen.

Sjekk også vår omtale av Clas Ohlsons nye katalog

Bil, garasje og verktøy

Navnet forplikter og de første nyhetene som presenteres er for bilbrukere. Her finner vi både lasteramper for å få ATV-en opp på hengeren eller planet, samt garasjeutstyr for oppbevaring, vedlikehold og mekking.

Biltema høst/vinter 2013/14


En rekke nye lakkprodukter har dukket opp, i tillegg til utbedringslakk. Vi finner gummilakk, krympelakk og flere varianter av 3D-lakk.

Biltema høst/vinter 2013/14


For de minste rustflekkene finner vi nå en rustfjernerpenn, og en fargepenn fullfører jobben.

Kompressorutvalget for vanlig strømkontakt har fått seks nye medlemmer, minstemann for blåsing og luftpåfyll koster bare 599 kroner, større modeller, deriblant en oljefri, ligger videre opp på skalaen helt til 3-hesteren med 50 liters tank, 8 bar og 290 l/min til 2299 kroner.

Biltema høst/vinter 2013/14


Elektrisk håndverktøy har fått noen få nye produkter. For menigmann er det to nye batteridriller. For vesentlig tyngre bruk har det kommet til to svært kraftige muttertrekkere.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Biltema høst/vinter 2013/14
Biltema høst/vinter 2013/14
Ellers er det ikke så mange store nyheter på verktøyfronten, men utvalget er jo allerede svært omfattende. Bare utvalget av tenger er jo enormt. Til og med de særeste ting finnes det en tang som passer til.

En smart ting for bilen er følere og varsling for dekktrykk.

Biltema høst/vinter 2013/14


For MC-mekkere er den nye tralla smart, den lar deg trille sykkelen fritt rundt i verkstedet.

Biltema høst/vinter 2013/14


Hvis du tenker på å sykle elektrisk har herremodellen av den rimelige el-sykkelen kommet inn i katalogen. Her får du en enkel, forhjulsdrevet modell flere tusen kroner rimeligere enn ha konkurrentene.

Biltema høst/vinter 2013/14


En annen nyvinning som har dukket opp er en solcelledrevet ventilasjonsvifte.

Biltema høst/vinter 2013/14


Hvis det derimot er varme du trenger, så får du nå en dieselvarmer hos Biltema. Den gir opptil hele 50 kW effekt, og kan varme opp det meste på kort tid. Det finnes også en mindre modell.

Biltema høst/vinter 2013/14


Utvalget av rimelige snøfresere øker, nytt for sesongen er en 6,5-hesters modell i den blå serien. Prisene er vesentlig lavere enn de etablerte merkene, men vi har ikke hørt om at det er noe problem med kvaliteten.

Biltema høst/vinter 2013/14


Les også: Konkurrenten har den beste nettbutikken

Hus, hjem og fritid øker

Selv om hovedtyngden i vareutvalget ligger i bil og veksted, så er det utvalget meget stort i de andre avdelingene. Byggavdelingen har beslag og festemidler for det meste, og nyttige og artige ting for hjem og fritid har fått mange nyheter, både smått og stort.

Butikkene til Biltema er ikke alltid preget av ekstrem orden, og det kan være trangt mellom reolene og hyllene. Men vi ender ofte opp med en bedre løsning enn den vi i utgangspunktet var ute etter, når vi har en utfordring i et eller annet bygge- eller mekkeprosjekt. Derfor er det alltid spennende å gå på oppdagerferd i varehuset, det er noe eget ved å se produktene i virkeligheten.

Katalog på nett

Katalogen er derimot svært ryddig iog den kan du også bla i på nett. Den ligger lett tilgjengelig på Biltemas nettsted.

Papirutgaven har 632 sider og 1468 nyheter og ligger i store bunker i alle Biltemas varehus.