Bilder i LCD-ramme

DAGENS DINGS: Ligger digitalbildene dine godt skjult på harddisken? Kjøp en bilderamme med LCD-skjerm og vis slideshow av feriebildene, både med og uten lyd.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon
[Ugjyldig objekt (NAV)]

Digitalkameraentusiaster flest får ofte kritikk for én ting:

Vi er ikke flinke nok til å fremkalle eller printe ut bildene.

Resultatet er at vi har tusenvis av bilder godt skjult på hardisker, minnebrikker eller brente CD-plater.

Høres det kjent ut? Engelske Pacific Digital Memory Frame mener de har funnet løsningen for å frigjøre bildene fra PCen.

Ramme med LCD-skjerm

Trikset Pacific har brukt er å sette en LCD-skjerm inn i – det som ved første øyekast ser ut som – en vanlig billedramme.

Overføringen av bildene skjer via USB, og i tillegg til minnekort av typen CompactFlash og SmartMedia, takler den også Sonys Memory Stick.

Dermed får du altså en ramme som kan inneholde flere bilder. Bildene kan selvsagt roteres, du kan legge inn navn, og vise dem fortløpende i slideshow etter intervaller du selv bestemmer.

Pris?

Pacific har foreløpig to ulike rammer til salgs, men dessverre er prisen stiv. Den billigste koster 385 Euro, mens den største koster 593 Euro. Det tilsvarer henholdsvis 3.382 og 5.210 kroner.

Vi har imidlertid sett den minste modellen til 300 dollar på Amazon.com, noe som tilsvarer rundt 2.070 norske kroner. Er du interessert lønner det seg altså å sammenligne prisene nøye.

Trykk på lenkene for å se bilder av de to modellene:

Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!