Best på bank

BANK: Glem ringerunder til bankene for å finne de beste tilbudene. Fra og med i dag har DinSide daglig oppdatering av rentesatsene og prisene i hele 120 av landets banker. Vi tør påstå at vi nå er ”best på bank”.

Fra og med i dag vil alle våre bankkalkulatorer og prislister inneholde rykende ferske rentesatser og priser. Nå oppdateres bankprisene i kalkulatorene en gang i døgnet, som oftest om natta. Det betyr at du kan finne dagens priser i våre kalkulatorer.

Før: En gang i måneden

Tidligere ble bankprisene hentet inn fra Norsk Familieøkonomi. Listene ble da oppdatert bare en gang i måneden. Flere ganger ble vi kontaktet av frustrerte bankkunder og banker, som klaget over at prisene ikke gjaldt lenger.

Med oppdatering en gang i døgnet av prisene i 120 banker, er tilbudet betraktelig forbedret. Vi i DinSide kjenner ikke til at noen andre kan skryte på seg en så fullstendig liste med så ferske priser.

Er din bank med?

Målet er å ha med flest mulig banker, og helst alle, på lista. Allerede nå har vi ferske priser fra 120 banker. Alle de største er med. Savner du din bank i oversikten? Vi tar gjerne imot tips om flere banker som burde være med på listen.

Billigst mulig boliglån

Foreløpig er det to kalkulatorer og to prislister som merkes av det nye systemet. Den mest brukte kalkulatoren er: Boliglånskalkulatoren.

Klikker du deg inn på linken ovenfor, vil du se at du kan finne frem til Norges billigste boliglån i bank. De billigste boliglånene finner du også på denne lista: Bankens boliglånsrenter

Artikkelen fortsetter under annonsen

Hva kan du spare?

Boliglånskalkulatoren kan brukes til langt mer enn å finne dagens billigste bank. Her kan du regne ut terminbeløpene i din bank ut fra dagens rentesatser. Du kan sjekke boliglånsrenten i din bank, og du kan finne ut hva du årlig kan spare på å skifte fra din bank til den billigste på lista.

I går var Kragerø Sparebank den banken som ga best tilbud på boliglån innenfor 80 prosent av lånetakst. Deres rentesats var på 7, 55 prosent. Har du lån i DnB, under alminnelige vilkår? I så fall sparer du årlig 16.000 kroner på et lån på en million kroner, hvis du skifter til Kragerø Sparebank.

Mer opptatt av innskuddsrenta?

Noen er så heldige at de slipper å bekymre seg over stigende boliglånsrente. De er kanskje mer opptatt å høyest mulig rente på innskuddene sine. Vi hjelper de uten lån også. Sjekk vår Banksparekalkulator eller denne oversikten: Bankens innskuddsrenter. Kanskje finner du ut at du bør flytte sparepengene.