Foto: Produktbilder B&O
Foto: Produktbilder B&OVis mer

BeoSound 3 er lekker

Og som vanlig fra Bang & Olufsen er den også dyr.

Liker du design, liker du Bang & Olufsen, for er det noe våre danske venner er gode på, så er det å lage produkter med skyhøy må-ha-faktor. Ulempen er selvsagt at moroa koster penger, og selv i oljerike Norge er det ikke alle som gladelig legger 5.900 kroner på bordet for et bærbart musikksystem, som til alt overmål har vært i salg i flere år allerede.

Men designet er heldigvis ikke alt, for i følge What Hifi skal også lydkvaliteten være på plass.

Ny dock til iPoden? Vi har testet B&Ws nye Zeppelin mini

Men hva får du egentlig?


Vel, det første du legger merke til er selvsagt designet på kabinettet, som med sin avlange form i aluminium skiller seg tydelig fra hva de fleste andre produsenter klarer å hoste opp. B&O-stilen er altså intakt, til glede for den trofaste fanskaren og til ditto irritasjon for de som synes B&O er overprisede produkter. Hvilken gruppe du tilhører vet du selvsagt best selv.

På innsiden finner du en FM-radio, men DAB-radio er dessverre ikke på plass, ei heller nettradio som stadig flere konkurrenter begynner å komme med.

Gadgetfaktoren er imidlertid høy, og antennen kommer f.eks automatisk opp når du aktiverer radiofunksjonen. Akkurat det er en morsom gimmick vi tipper vil få dine guttevenner til å nikke anerkjennende, men som kan få dine venninner til å humre overbærende. Du er herved advart.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Foto: Produktbilder B&O
Foto: Produktbilder B&O
Foto: Produktbilder B&O
Foto: Produktbilder B&O


Helt nederst er det forøvrig inngang for minnekort av SD-format som lar deg spille av favorittmusikken din (i MP3 & WMA-format) i de 9 timene B&O lover at det innbygde batteriet skal holde koken.

Innebygget klokke og vekkerklokke-funksjon gjør at du også kan bruke BeoSound til å få deg opp om morgenen.

Som du ser av bildene har BeoSound 3 et eget håndtak slik at den er lett å bære med seg. Det følger også med et eget veggbeslag i esken, om du vil henge den på veggen.

BeoSound har også hodetelefonutgang, men mangler forøvrig digitale lydutganger, så det er ikke mulig å koble den til stereoanlegget ditt.