Baderom i boks

Null stress med nytt bad, lover dette selskapet.

Badet er i boks. Eller? Foto: Bath Simple
Badet er i boks. Eller? Foto: Bath SimpleVis mer

Hadde det ikke vært supert om badet kunne fornyes i en fei, i stedet for at prosessen tok ukesvis? Det går faktisk an, lover Bath Simple.

Det amerikanske selskapet tilbyr det de kaller Bathroom in a box. En kasse som inneholder alt man trenger til sitt nye bad.

Så lenge skal baderomsproduktene vare

Prosessen begynner med at man undersøker hvilken type baderomsinstallasjoner man vil ha. Deretter får man en fagmann tilknyttet Bath Simple til å komme hjem til seg og ta mål og hjelpe til å finne beste løsning. Så bestiller man på nett, og deretter kommer badet ditt kjørende i en eneste stor boks. Man sender dine gamle baderomsmøbler med boksen tilbake, og får deretter en fagmann til å installerer det. Vips! Bare 7-10 dager etter at boksen kom er det nye bad ferdig.

Fra mareritt til drømmebad på fire uker

Se en forklaring på hvordan konseptet fungerer under:


Only in America

Denne tjenesten er foreløpig bare tilgjengelig i USA. Her i Norge må du fortsatt belage deg på en masse turer til diverse baderomsprodusenter og flisbutikker for å velge og vrake i løsninger, og deretter må du vente i en god del uker før de forskjellige tingene kommer som bestilt. Riktignok finnes det baderomskjeder eller rørleggerfirmaer som kan hjelpe deg i hele prosessen. Fra befaring til søknadsutfylling til bestilling og endelig selve oppussingen. Det gjør det enklere for deg, men du vil fortsatt måtte regne med at det tar fra 3-6 uker før badet er ferdig.

For her i Norge er reglene for oppussing av bad ganske strenge, og de ble ytterligere strammet inn sommeren 2010. Visste du for eksempel at du ikke en gang har lov å begynne å rive det gamle badet ditt uten byggetillatelse?

Det kan virke som noe mas der og da, men neste gang du bytter bolig, er du veldig glad for at badet i ditt nye hjem er dokumentert i skikkelig stand og at våtromsnormen er fulgt.

Her er de verste baderomsfellene

På nett: Bath Simple