Årets designhøyttalere?

Vil du freshe opp stua samtidig som du smisker med kjæresten? Da bør du kaste ut de stygge svarte boksene i stua og gå over til en mer smekker modell. Se våre designfavoritter på alt fra PC- til rene stue-høyttalere.

[Ugjyldig objekt (NAV)]

Det tok sin tid, men etter at også høyttalerprodusentene fant ut at god design øker salget, har utvalget eksplodert. Tida da alle måtte ha stygge svarte bokser i stua er altså definitivt over.

Små, lekre og futuristiske � eller bare sære?

Darth Vader? Vis mer


Vår personlige favoritt blant PC-høyttalerne er uten tvil JBLs Creature serie, der det ser ut som om de har puttet høyttalerelementer inni hjelmen til Darth Vader. Vi har sett dem over disk i Sverige til rundt 1.000 kroner.

Men også futuristiske stuehøyttalere er tydeligvis i vinden, noe Tannoy og Eclipse er gode eksempler på.

Selv om Missions nye M-Cube er pen å se på, er den fortsatt ganske tradisjonell. Vis mer

Blir dette noe spesielt for deg er antagelig Missions M-Cube et bedre valg.


Trykk her for å se høyttalerspesialen

Hva med lydkvaliteten?

Lite er så subjektivt som lyd, og de rene lydfanatikerne vil antagelig aldri la seg presse til å si at små og lekre høyttalere også kan gi god lyd. Likevel: Ser du bort fra de rene lydmaestroene vil antagelig dette duge for de aller fleste av oss. Ulempen er selvsagt prisen: Finner du en liten og lekker høyttaler - eller høyttalerpakke - som tilbyr et overbevisende lydbilde, vil den også være priset deretter.

Merk: Dette er ingen uttømmende oversikt, men et utvalg av våre favoritter. Du finner pris og mer informasjon om de ulike høyttalerne under det enkelte bilde.

Trykk her for å se høyttalerspesialen

Har du andre godbiter du vil anbefale? Del det med oss i diskusjonsgruppen nedenfor.