Årets billigste iPhoneforsikring?

Når du er lei av å tråkke på iPhonen når den lader.

Mobilholderen henger på laderen, og mobiltelefonen hviler på hyllen i stedet for å ligge og slenge på gulvet. Foto: Per Ervland
Mobilholderen henger på laderen, og mobiltelefonen hviler på hyllen i stedet for å ligge og slenge på gulvet. Foto: Per Ervland Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Apples mobiltelefon iPhone har siden den ble lansert blitt svært populær. Det er kanskje ikke så rart, for ferske tall viser at iPhone-eiere er mest fornøyd med mobilen sin.

Det er imidlertid ett lite minus med den populære telefonen: Ledningen på laderen er svært kort, noe som kan gjøre det problematisk å finne et egnet sted å lade den. For mange ender det med at den må lades på kjøkkenbenken eller på gulvet. Dette er ikke spesielt praktisk, og det kan lett føre til uhell, fordi man søler på den, eller man kan komme til å tråkke på den.

En ny mobilholder fra Driinn fjerner dette problemet. Selve mobilholderen er støpt i plast, og såre enkel: Du henger den på laderen, og så kan mobilen hvile på den lille hyllen.

Så genialt at vi skulle ønske vi kom på det selv.

Lei av at kablene ligger og slenger? Slik blir du kvitt kabelspaghettien

Dyr å forsikre

Kjedelig. Og dyrt. Foto: Per Ervland
Kjedelig. Og dyrt. Foto: Per Ervland Vis mer


Mobilholderen kan selvfølgelig også brukes på andre mobiler, men den vil nok være aller mest kjærkommen for iPhone-eiere. For i tillegg til at ledningen på iPhone-laderen er kort, er også reparasjons- og erstatningskostnadene for iPhone langt dyrere enn for ordinære mobiltelefoner. NetCom tilbyr nå en egen iPhone-forsikring, men den vil koste deg minst 1.000 kroner i året.

iPhone-forsikring: Hvilke skader får du dekket?

Upraktisk å frakte med seg

Det er imidlertid ett lite minus. Mobilholderen er i helstøpt plast, og kan derfor være litt kronglete å ta med seg i vesken. Vi gleder oss derfor til noen kommer med en versjon 2.0 av denne, som kan klappes sammen, slik at man aldri trenger å legge fra seg mobilen på gulvet når man lader igjen.

Mobilholderen finnes i en rekke ulike farger; sort, hvit, blå, rosa, rød, oransje og limegrønn, og prisen er ikke avskrekkende. Veiledende pris er 59 kroner, men vi fant den på Clas Ohlson til kun 39.

Produktet er relativt nytt, men ifølge DinSide fås den allerede kjøpt i en rekke ulike butikker og kjeder, blant annet Kitch'n, og flere kommer til i løpet av våren. Er det ingen som fører den der du bor, kan du også bestille på nett. Prisen er da 5 euro, pluss 6,50 euro i shipping, så du havner godt innenfor tollgrensen.

Mer info finner du på driinn.com.