Toro kaller tilbake Spaghetti Bolognese-pakker

Advarsel: Spaghetti kan inneholde lasagne

Og dermed melk. Sjekk datostemplingen for å se hvilke pakker som tilbakekalles. 

Orkla Foods Norge, som står bak velkjente Toro-pakkene, ber alle forbrukere som har kjøpt pakker med Spaghetti Bolognese, om å sjekke datostemplingen.

Årsaken høres litt komisk ut: Spaghettien kan inneholde lasagne.

Er du allergisk mot melk?

Men dette er absolutt ikke tull. Lasagne inneholder melk, som må deklareres på pakken det selges i. Det er dermed en fare for allergiske reaksjoner dersom du spiser maten ikke tåler melk eller laktose.

Hvis dette ødelegger dagens middagsplan, så se hvordan du lager en god pastagryte på ett kvarter.

– Det har skjedd en beklagelig feil hos vår leverandør, der de har byttet om på ytteremballasjen på enkelte Toro Lasagne-pakker. I stedet er det Toro Spaghetti Bolognese ytteremballasje på noen av produktene, sier kommunikasjonssjef Bjørn Brennskag i Orkla Foods Norge.

Ta bilde av pakken - få erstatning

– Vi beklager dette på det sterkeste. Folk skal være trygge når de kjøper og spiser våre produkter. Siden det her kan være fare for allergiske reaksjoner velger vi å kalle tilbake disse produktene ute hos forbrukerne, sier Brennskag.

Har du en Bolognese-pakke hjemme som er markert med en av datostemplingene du ser i faktaboksen til høyre, så send et bilde av den til Orkla Foods Norge, så får du erstatning av dem.

Les også:
130.000 norske biler tilbakekalles
Apple tilbakekaller lade-adaptere