<b>ALTERNATIV FLASKEÅPNING:</b> 65 annerledes-måter å åpne flasker på. Ikke alle er tilrådelige å prøve hjemme. Foto: Bottle Cap Blues/common-house.com
ALTERNATIV FLASKEÅPNING: 65 annerledes-måter å åpne flasker på. Ikke alle er tilrådelige å prøve hjemme. Foto: Bottle Cap Blues/common-house.comVis mer

65 måter å åpne ei flaske på

Ingen flaskeåpner for hånden? To amerikanere har testet det meste, fra navle til spikerpistol.

Det er amerikanerne Chris Sumers og Adam Young som har testet utallige måter å åpne ei flaske på, uten flaskeåpner.

Vi snakker selvsagt om flasker med kork, ikke skrukork. Tre dagers testing av ulike måter å få opp flasken på, har endt i en ganske så ellevill video, som de kaller Bottle Cap Blues.

Her kan du få tips til hvordan du kan få åpnet flasken dersom flaskeåpneren ikke er for hånden. Legg merke til at det kanskje ikke er alle variantene som egner seg til hjemmebruk!

Gå ikke glipp av disse fantastiske måtene åpne vinflasker på, uten opptrekker: Skoen, verktøykassen og øsen!


Det er kunst!

Bottle Cap Blues er en del av et kunstprosjekt av Adam Young, og vises i forbindelse med hans utstilling Songs of the Early Riser ved galleriet Common House i Austin, Texas.

– Vi hadde opprinnelig fire ulike versjoner av videoen som gikk i en loop under utstillingen, men denne utgaven (videoen du kan se ovenfor, red. anm.) er en samling av mine favorittklipp fra den tre dager lange film-sesjonen.

Dette har vært det artigste prosjektet jeg har vært med på fram til nå. Å henge rundt med vennene dine, drikke et par sekspakker med øl og forsøke å tenke ut ulike måter å åpne den neste ølen din på, er ganske morsomt. Jeg oppfordrer deg til å prøve, sier Chris Sumers ifølge The Good Men Project.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Har du andre kreative eller smarte forslag til ulike måter å åpne flasker på? Tips andre i debatten nedenfor.