40-tommer til under 4.000

Ny prisbarriere brutt for 40-tommere?

Det er nok mange som har lyst på ny TV generelt. Og til fotball VM spesielt. Dessverre er lysten gjerne litt større enn budsjettet, til tross for at det sjelden har vært så rimelig å kjøpe TV-er før. Det er da det er smart å ha øynene åpne for gode tilbud.

For prisraset ser nesten ikke ut til å ta noen ende - vi har tidligere skrevet om 32-tommers TV-en som kostet under 2.500 kroner, og nå er det 40-tommers TV-er som passerer en magisk grense: 4.000 kroner.

Les vår test av 32-tommers TV-en fra Thomson til 2.500 kroner

Timesalg på mpx

3.990,- er prisen mpx setter på en 40-tommers LCD-TV fra Sony, modell KDL-40EX402, i kveld. Men dersom du har lyst til å slå til, må du snu deg rundt kjapt. Det er en tilbudspris, og du har ikke lang tid på deg: tilbudet er en del av et timessalg på mpx.

Ifølge Jan Bredo Pettersen i mpx.no vil de legge ut et par-tre produkter til sterkt redusert pris med jevne mellomrom i dag. Hvert tilbud vil kun vare i en time. Og klokken syv i kveld, altså klokken 19:00, og i en time fremover, er det Sonys 40-tommer som går til spottpris.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Ordinær pris på TV-en er 5.995 kroner, det gis altså over 2.000 kroner i avslag i kveld. For dette får du en Full-HD-TV, med 4 HDMI-innganger, 24 p og MPEG4 DVB-T/C.

Se flere spesifikasjoner på mpx.no

I skrivende stund (halv fire, tirsdag 1. juni) er det mer enn hundre slike TV-er på lager, og ifølge Pettersen er det førstemann til mølla-prinsippet som gjelder.

Denne TV-en anbefaler vi

- Hvis du klarer deg uten 3D har denne TV-en alt, sier vår TV-tester.  Foto: Produsenten
- Hvis du klarer deg uten 3D har denne TV-en alt, sier vår TV-tester. Foto: Produsenten Vis mer


Er det lommeboken som bestemmer, vil Sonys 40-tommer være et klart valg. Men har du tenkt å legge litt mer penger i kjøpet, bør du ta en titt på Philips 40PFL9704H. Dette er samme TV-en (bare litt mindre) som 46-tommersen som fikk vår TV-tester til å ta frem de største superlativene da han testet den i fjor høst. Vi kåret den så til årets beste TV i 2009, og vår tester har hittil i år ikke kommet over noen TV-er som har imponert ham mer.

- Bildemessig er PFL 9704 rett og slett vår nye referanse-modell i LCD/LED-klassen, og har så bra bilde at vi også tror kresne plasma-tilhengere vil bli imponert, skrev vår anmelder da han testet Philips 46PFL9704H.

Selv om kvaliteten har holdt seg, har imidlertid prisen falt. Da vi testet TV-en kostet den rundt 20.000 kroner, og de fleste steder koster den nå et sted mellom 18.000 og 20.000 kroner. Nå er den imidlertid på salg på Lefdal.no, Deal.no og Elprice.no til kun 13.990 kroner. Merk at tilbudet fra Lefdal er internettpris og kun gjelder denne uken.